Skip to main content
  • 24.07.2024.

Sonus je objavio satnicu. Složite raspored i spremite se za najveći party tjedan ljeta!

Posljednje pripreme su u tijeku! Manje od mjesec dana nas dijeli od početka 11. izdanja Sonusa.

Piše: 

Od 18. do 22. kolovoza na paškoj plaži Zrće se sprema maratonski ples u sklopu jednog od najpoznatijih svjetskih festivala i najvećeg party tjedna u Europi. Tijekom pet dana i noći, program Sonusa će se odvijati u klubovima Aquarius, Kalypso, Papaya i Noa, kao i na party brodovima, a za glazbu je zaduženo više od 70 svjetskih, regionalnih i domaćih imena. Dnevne, vikend i festivalske ulaznice za regionalne posjetitelje mogu se kupiti na web stranici organizatora.

Organizatori su već nešto ranije objavili raspored po danima, a sada su otkrili i kompletnu satnicu kako bi svi partijaneri mogli složiti raspored svojih aktivnosti i maksimalno uživati u spektakularnom tjednu ispunjenom vrhunskom elektroničkom glazbom koji se sprema.

11. izdanje Sonusa se otvara Opening partyjem u subotu 17. kolovoza u Aquariusu na kojem sviraju talijanska techno zvijezda Alignment, raw techno DJ-ica iz Portugala – Biia, francuski DJ i producent Shlømo te hrvatski predstavnik Haktal.

Prvi festivalski dan kreće u poslijepodnevnim satima s boat partyjem na kojem sviraju Pan-Pot i Tea Vuckovic, a tijekom večeri u klubovima na plaži Zrće će se izmijeniti imena poput Camelphata, Marca Carole, 999999999 i drugih.

Drugi festivalski dan osim što donosi još jedan boat party koji je u znaku kultne Ambasade Gavioli, donosi i prvi ekskluzivni b2b set i to onaj između Jamie Jonesa i Josepha Capriatija te prve after hourse koje predvode Adriatique.

Trećeg festivalskog dana, boat party je u ritmu Clare Cuve i DJ Jocka, a sama večer donosi još jedan ekskluzivni b2b set, ovog puta Loco Dicea i Setha Troxlera.

Četvrtog festivalskog dana, program ponovno kreće u poslijepodnevnim satima u klubovima. Boat party predvodi Chelina Manuhutu, a nešto kasnije u klubovima za pultom će se izmijeniti Sven Vath, Sara Landry, Indira Paganotto, John Summit i drugi.

Spektakularni finiš se sprema za posljednji peti dan festivala. Program kreće poslijepodne, Reinier Zonneveld sprema sunset set u Papayji. Kormilo boat partyja drže Ellen Allien i Miro Von Berlin, a u klubovima do šest sati ujutro se pleše uz još jedan ekskluzivni b2b između Ben Klocka i Marcela Dettmanna, kao i setove Dax J-a, Mochakka, Ricarda Vilalobosa, Adama Beyera i drugih. Samo zatvaranje festivala će biti u Kalypsu od 6 sati ujutro s after hours setom, ali organizatori još trebaju otkriti kome ta čast pripada.

fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.
fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.