Skip to main content
  • 22.10.2024.

Bajkovita šuma podno dvorca Trakošćan “skriva” lokaciju održavanja Sinergia festivala

Slovenska kulturna organizacija, poznata po svojim intimnim i jedinstvenim događajima, na sjeveru Hrvatske ove jeseni priprema avanturu za svega 200 sudionika.

Piše: 

Premijerno izdanje Sinergia festivala održat će se podno povijesnog dvorca Trakošćan od 15. do 17. studenog.

Slovenski organizatori se uskoro još jednom vraćaju u Hrvatsku kako bi donijeli svoj jedinstveni koncept festivala, a u njegovoj realizaciji na sjeveru Hrvatske će se poslužiti hotelom Trakošćan.

Sinergia festival će na jednom mjestu okupiti svega 200 sudionika koji će tijekom dana imati prilike iskusiti bogati dnevni holistički program s pregršt aktivnosti i radionica, dok će se u večernjim satima prepustiti plesu i melodičnim te progresivnim ritmovima. Moderno okruženje hotela Trakošćan, s wellness sadržajima poput saune, jacuzzija i bazena će dodatno obogatiti ponudu programa za dušu, um i tijelo, kao i pružiti prostor za plesni podij koji će donijeti autentični doživljaj okoline u kojoj će se festival održati.

Slovenska kulturna organizacija koja stoji iza Sinergia festivala nam je u nedavnom intervjuu otkrila kako svoj koncept događaja s fokusom na intimnom ugođaju i doživljaju planira izvesti podno dvorca Trakošćan.

Stvaramo male, ugodne prostore unutar hotela Trakošćan i okolice za radionice, wellness, obroke i ples. Tu je i 200 godina stara konjušnica ispod dvorca, svježe obnovljeno jezero i prekrasne šume. Ali na kraju, sve ovisi o ljudima kako žele doživjeti festival. Mogu se posvetiti radionicama, uživati u wellnessu ili se prepustiti glazbi. A ako žele istraživati, mogu prošetati oko jezera, kroz šume ili čak posjetiti dvorac. Pobrinuli smo se da ima dovoljno prostora za svakoga da ima svoje osobno iskustvo, bilo da se povezuje s drugima ili jednostavno pronalazi trenutak mira za sebe.

Glazbeni program Sinergia festivala okuplja na jedno mjesto Andyja Krafta, Animulu, Apostolskog, Jerpu, Juhu, Lalouettea, Petera Makta, Rastu, Teodora G i Toni Ter Wondera. Osim glazbenog programa, potvrđen je i bogati dnevni program za dušu, um i tijelo koji donosi niz aktivnosti poput cacao dancea, DJ radionice, nekoliko vrsta meditacije, vinyasa yoge, wild wondera, qigonga i drugih.

Ulaznice možete osigurati na web-stranici organizatora.

FB EVENT: Sinergia Festival 24

halloween boog desk
hall mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.
hall mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.