Skip to main content
  • 16.02.2014.

Šuška se šuška: Ultra Beach na plaži Zlatni rat u Bolu?

Ultra Europe festival ove godine se održava od 11. do 13. srpnja u Splitu, a već najavljene zvijezde poput Carl Coxa, Armin Van Buurena, Davida Guette, Hardwella i Tiesta zasigurno su osigurale ponovni spektakl sa više desetaka tisuća ljudi na Poljudu.

Piše: 


Međutim, organizator još uvijek nije potvrdio gdje će se odvijati Ultra Beach party najavljen za 15. srpnja. Te informacije mogli bi točnije imati krajem veljače kada je najavljena nova pressica u Splitu. Prošle godine Ultra Europe se održao dva dana u Splitu, a treći dan na Hvaru kao VIP event u Hotelu Amfora.
{youtube}be85Qigw48s{/youtube}

Kako su lani dolaskom nove politike u grad Hvar brojni ugostitelji naišli na probleme, od popularnog Hula Hula bara gdje su se održavali after beach partiji, do Venerande, zatim Yacht Week Partya, dosta je negodovanja bilo i oko Ultra festivala u Hotelu Amfora, a sve iz razloga toga šta lokalna vlast svako par godina odlučuje i mijenja planove razvoja grada. Stoga se još uvijek ne zna, je li Hvar novi St. Tropez ili meka noćnog života mladih.
{youtube}SAIECYvtlgQ{/youtube}

No, bilo kako bilo, Ultra Europe je odlučio potražiti druga mjesta koja bi dostojno zamijenili Hvar i kako doznajemo u završnim su pregovorima sa TZ Bol i lokalnom zajednicom oko organiziranja Ultra Beacha. Lokacija bi bila Zlatni rat u Bolu na otoku Braču. S ovom viješću (ako bude potvrđena), Bol će opet postati meka noćnog života na Jadranu, što je i nekad bio za vrijeme partija koji su se održavali u klubu Faces. Ovo su još uvijek glasine i nepotvrđene informacije, ali prema izvorima koje imamo u Bolu, vijeće TZ Bol je prihvatilo prijedlog organizatora koji idući tjedan dolazi finiširati pregovore i potvrditi BOL kao destinaciju Ultra Beach festivala.
{youtube}ljrVhjz8zwg{/youtube}

Ultra Beach ove godine ne bi trebao biti VIP event, pa će cijena biti znatno povoljnija za sve koji žele partijati uz najveće zvijezde elektronike na plaži Zlatni rat.

pvd desk
pvd mobi
Amapiano je rođen na ulicama Južnoafričke Republike u gradovima kao što su Soweto, Alexandra i Victoria – koji imaju bogatu povijest rasne nepravde, pobuna, duhovnosti, radosti i južnoafričkog ponosa, a sve to utjelovljeno je u zvuku ovog žanra.
pvd mobi
Amapiano je rođen na ulicama Južnoafričke Republike u gradovima kao što su Soweto, Alexandra i Victoria – koji imaju bogatu povijest rasne nepravde, pobuna, duhovnosti, radosti i južnoafričkog ponosa, a sve to utjelovljeno je u zvuku ovog žanra.