Skip to main content
  • 28.08.2024.

Kreće Dimensions, posljednji festival sezone u Tisnom

Kreće posljednji od sedam ljetnih festivala u Tisnom.

Piše: 

Cijenjeni Dimensions festival se sutra vraća u The Garden Resort pred Tisna gdje će do ponedjeljka okupiti ljubitelje probranih elektroničkih ritmova.

Posljednji festival sezone u Tisnom će okupiti preko 140 imena, među kojima su brojna nadolazeća, ali i dobro poznata lica poput AliA, DJ Nobu, DJ Stingray 313, Djuruma, Fumiyja Tanaka, Helene Hauff, Male, Paquite Gordon, Sonja Moonear, Sweelyja, Todda Edwardsa i druge koji će prikazati svu raskoš elektroničke glazbe.

Svoje mjesto među svjetskih zvjezdama su našli i domaći te regionalni predstavnici, kao što su Dea Dvornik, El Commando, Maja Pa i Vladimir Ivkovic.

Ususret samom početku festivala organizatori su objavili i detaljnu satnicu po pozornicama, kao i više informacija o boat partyjima.

Naše predstavnike na posljednjem festivalu sezone u Tisnom možete poslušati u ovim terminima: Deu Dvornik u ponedjeljak od 21 i 30 na Olive Groveu, El Commanda u četvrtak od 19 sati na Cosmos pozornici, Maju Pa u petak od 15 sati na The Hazeu i Vladimira Ivkovica u četvrtak od 20 sati na Olive Groveu.

Kao i do sada, brojni setovi će se snimati na Dimensionsu, neki od njih će biti objavljeni na SoundCloudu, dok jedan dio će biti sniman od strane The Mudd Show ekipe koja će te setove objaviti na svom YouTube kanalu.

pvd desk
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.