Skip to main content
  • 20.08.2024.

There’s no business like monkey business na moru!

Pachakutiq je trodnevni festival čije je mjesto radnje prekrasna i netaknuta priroda otoka Visa i skrivena – čarobna, plaža Kamenice.

Piše: 

Uz sunce, sol, ljubav i floor (i banana “na bacanje” naravno), pomno probranih 18 DJ-eva lansirat će vas u svemir i nazad na nas Banana beach, pomno prilagođen za 3 dana majmunske zabave od 5. do 7. rujna.

Organizatori poručuju da će ove godine ugostiti jedinstvenu kombinaciju DJ-eva te dodaju “pravi znalci već po lineupu mogu potvrditi da se ne šalimo s najvažnijih sporednim stvarima u životu.” Ovogodišnji headlineri su DJ Jock, Kirill Kirik i Len Lewis.

DJ Jock, miljenik publike i glavni protagonist hrvatske elektronike u svijetu, sinonim je za vrhunsku glazbu i nepogrešiv, dinamičan i energičan provod, koji nisu prošli neopaženo ni prestižnim glazbenim etiketama kao što su Intec Digital, Suara, Phobiq i Terminal M.

Kirill Kirik, naš domaći Ukrajinac, vrlo dobro je poznat Hrvatskoj i ostatku svijeta po svojoj sposobnosti da kreativno i tehnički vješto, kombinira različite stilove, stvarajući tako jedinstvene zvukove koji privlače ljubitelje ove glazbe, iz svakog kutka planete. Energičan kao i prethodnik.

Len Lewis, old school OG iz Velike Britanije, donosi nam desetljeća svoje uspješne karijere, dugovječne zahvaljući svojoj fresh produkciji, energiji, te kombiniranju klasičnih elementa house glazbe s modernim tehničkim inovacijama.

Dobitan niz se nastavlja – nevjerojatan miks stilova će pokazati i naše provjerene snage; A’ne, Beepolar, Brale, Chuby, Bronski b2b Herya, Dans Incomod, Flora b2b Lija, Looka b2b Mario Daić, Madezh, Occko, Dayes b2b W.Wida, Tyson i Zookey!

There’s no business like monkey business i zato požurite, jer jedva čekamo da nam se pridružite na najljepšoj plaži u Hrvatskoj i ispraćaju ljeta za koji ćete umisliti da ste ga sanjali! 🙂” pozivaju organizatori te napominju da 10% od prodaje ulaznica ide izravno u fond za očuvanje gorila Dian Fossey.

Samom kupnjom ulaznice pomažete ovim čovjekolikim bićima da se ojačaju svoje korjene i što duže sa nama dijele ovaj Planet. Ulaznice možete osigurati kroz sustav Core-event.

*Autorica maskote, veličanstvene skulpture gorile Pachakutiq, poznata je hrvatska umjetnica Marina Stoponja.
umek desk
pvd mobi
Amapiano je rođen na ulicama Južnoafričke Republike u gradovima kao što su Soweto, Alexandra i Victoria – koji imaju bogatu povijest rasne nepravde, pobuna, duhovnosti, radosti i južnoafričkog ponosa, a sve to utjelovljeno je u zvuku ovog žanra.
pvd mobi
Amapiano je rođen na ulicama Južnoafričke Republike u gradovima kao što su Soweto, Alexandra i Victoria – koji imaju bogatu povijest rasne nepravde, pobuna, duhovnosti, radosti i južnoafričkog ponosa, a sve to utjelovljeno je u zvuku ovog žanra.