Skip to main content
  • 24.06.2024.

U srcu Istre, sprema se treće izdanje Zion Boška festivala koji slavi dub i bass scenu

Na samom početku ljeta, očekuje nas soundsystem festival svjetske klase na kojem se dub i bass scena predstavlja u najboljem svjetlu.

Piše: 

Treće izdanje Zion Boška festivala će se održazi od 27. do 29. lipnja u maloj uređenoj šumi nedaleko od sela Sutivanac u središnjoj Istri. Kao i prijašnjih godina, festival će u šumi Zion Boška ugostiti velikane iz svijeta duba, nekoliko soundsystema i domaće snage dub i bass scene na dva floora uz dnevni i noćni program.

Tijekom tri dana, u središnju Istru će tako doći preko 30 izvođača, među kojima su i velika dub gostovanja na internacionalnoj soundsystem areni. Botheration HiFi, Vibration Addict, Mistiko i Olive Session su četiri soundsystema koja će biti na dva stagea na kojima će se moći čuti razni žanrovi dub i bass glazbe.

Organizatori osim glazbe najavljuju brojne radionice i performanse te ističu kako festival ima obiteljski vibe, besplatno kampiranje i da su psi dobrodošli!

Kupnjom ulaznica se pomaže maloj organizaciji da uspije isfinancirati sve što je potrebno prije festivala. Organizatori vjeruju da svi zajedno možemo održati tradiciju baš takvog festivala u Zion Boški kakvog znamo, a ova treća godina će to i pokazati.

Ulaznice su dostupne na web stranici festivala. Trenutno je u prodaji treća faza festivalskih ulaznica po cijeni od 60€ te jednodnevnih po cijeni od 25€, kao i grupnih festivalskih ulaznica 4+1 gratis po cijeni od 240€. Ulaznice će biti dostupne i na ulazu po cijeni od 75€ za festivalsku i 30€ za dnevnu.

Lineup:

World Sound And Power ft. Jimmy Ranks – Prince Jamo – Afrikan Simba – Dubzoic ft. Tommy Evok – Wicked and Bonny ft. Lookino – Tiberias Towa – Haris Pilton – Freedom Fighters – Boombar Dub ft. Millah – Pulap Reggae Station – Roadtripper – The Anunnaki Selector – Dub Demonium – B Kao Borna – C.V. – Convolute – Cue Suprise – Ervin – Flowmo – Jan Becele – Lunji Tunes – Neno – Odrakir – Richo – Shiki – Win.co

paul 1 desktop
sonus 1
Ovo je priča o jednoj od najprepoznatljivijih plesnih traka s početka novog milenija.
paul 2 mobile
Ovo je priča o jednoj od najprepoznatljivijih plesnih traka s početka novog milenija.