Skip to main content
  • 10.07.2024.

Kreće Exit! Provjerite satnicu i složite si raspored

U ovim trenutcima kreće nulti dan Exita i ceremonija otvaranja uz brojne regionalne i svjetske pop zvijezde.

Piše: 

Nakon nultog dana, već sutra na Petrovaradinskoj tvrđavi kreće četverodnevni spektakl kojeg će začiniti Carl Cox, Bonobo, Black Coffee i Maceo Plex,I Hate Models, KlangKuenstler, Patrick Mason, Franky Wah, Barry Can’t Swim, Sama’ Abdulhadi i niz drugih DJ-eva koji će izmijenjivati na nekoliko pozornica.

Već neko vrijeme je poznat raspored po danima, a Exit je sad objavio i točne satnice kako bi svi partijaneri mogli složiti svoje rasporede. Izdvajamo satnice Dance arene i NSNS stagea, a elektronički ritmovi će se još moći čuti na Mainstageu, Gaia Trance Stageu, Urban Bugu, X-Bass Pitu, Radio AS FM Stageu i Together. X Houseu.

Četvrtak – 11. srpnja

Već prvog dana festivala uz brojna regionalna imena, za pult Dance Arene se penje Carl Cox koji donosi svoj trosatni hybrid set, a uz izlazak sunca do ranih jutarnjih sati se pleše uz Klangkuenstlera.

Petak – 12. srpnja

Drugi dan na Dance Arene će obilježiti b2b set Argyja i Vintage Culturea, dok će Kobosil predvoditi NSNS stage.

Subota – 13. srpnja

Patrick Mason, I Hate Models i Maceo Plex će zapečatiti subotu na Dance Areni.

Nedjelja – 14. srpnja

NSNS stage će pržiti hard techno ritmovi Oguza, Sare Landry i Helene Hauff, dok će Dance arena plesati uz Bonoba, a sami festival produženim setom Black Coffee zatvoriti.

Kompletnu satnicu za sve pozornice na ovogodišnjem Exitu možete pronaći klikom ovdje.

Od četvrtka pa do nedjelje naši suradnici će biti u Novom Sadu te izvještavati s Petrovaradinske tvrđave tako da pratite naš web i društvene mreže za najsvježiji sadržaj s Exita.

umek desk
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.