Skip to main content
  • 24.07.2024.

33 fotografije plesa i ljubavi pored bajkovitog Lokvarskog jezera u srcu Gorskog kotara

Već nekoliko ljeta Lokvarsko jezero ugošćuje partijanere iz svih krajeva Hrvatske kako bi uživali u prirodi i elektroničkoj glazbi.

Piše: 

Bajkovito Lokvarsko jezero je od 2022. domaćin Final Destination serijala događaja. Upravo na ovoj lokaciji u srcu Gorskog kotara u protekih nekoliko godina održao se niz partyja i festivalskih izdanja – kako pored samog jezera, tako i na njegovom isušenom dnu u pojavi koja se događa jednom u 20 godina.

Predivna priroda i intimna atmosfera te projekt koji je nastao iz ljubavi prema elektroničkoj glazbi donosi jedan drugačiji, posebniji doživljaj partyja. U tome osim dobrih vibra koje na plesnom podiju su ostavili brojni partijaneri, pomogli su DJ-evi poput DJ Jocka, E-Basea, Dimitri J-a, Un Padrea, Nere, Recepa i plejade drugih koji su nastupili na Lokvarskom jezeru.

Final Destination se ovog ljeta vraća ponovno, u tech-house party izdanju. Plesat će se pored jezera, a za pultom će se naći kolektiv Anima Noctis te E-Base. Party je na rasporedu ove subote, a ulaznice u pretrpodaji po cijeni od 10€ su dostupne kroz sustav Core-event i na fizičkom prodajnom mjestu u CB Tiffany Delnicama.

Dok partijaneri još jednom ne stignu na Final Destination i Lokvarsko jezero, kroz fotogaleriju se prisjećamo kako su izgledala prethodna izdanja ispunjena plesom i ljubavlju prema elektroničkoj glazbi.

fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.
fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.