Skip to main content
  • 25.10.2024.

Novi val: Angela Kochinatz donosi mističnu fuziju afro housea i melodičnog techna

Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih upoznamo.

Piše: 

Angela Kochinatz je svoje glazbeno putovanje započela na Crnogorskoj obali 2019. godine kada joj se nakon višegodišnje strasti prema glazbi i DJ-ingu ukazala prilika za ostvarenje sna.

DJ-ica s beogradskom adresom je stvorila prepoznatljivi stil obogaćen tribalnim perkusijama, dubokim basovima i mantrama, koji je našao svoje mjesto među ljubiteljima elektroničke glazbe u Armeniji, Crnoj Gori, Gruziji, Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj. Kako nam Angela otkriva, njezini setovi predstavljaju mističnu fuziju afro housea i melodičnog techna gdje zvuk postaje vodič na introspektivnom putovanju kroz druge dimenzije.

Među značajnim događajima i lokacijama na kojima je nastupila, Angela posebno ističe Flows festival na otoku Ugljanu, kao i Exit festival u Novom Sadu. Njezini miksevi su dosad predstavljeni na platformama kao što su Proton Radio, Mayday Records, Different Sound, Zey Productions, Tehran Eye, Papaya, BPM Digital i DJ Community Georgia.

Angelu Kochinatz možete pronaći na Instagramu, SoundCloudu i YouTubeu te večeras poslušati u radijskoj emisiji Novi Val na dubrovačkom UNIDU radiju od 21 sat, za koju je složila svježi miks.

Postani dio Novog vala

Pozivamo sve mlade, novonastale, neafirmirane i nadolazeće aktere sa scene bilo da su DJ-evi, producenti, live actovi, bendovi, MC-evi, vokalisti, kolektivi, organizatori, promotori, VJ-evi, art producenti, dizajneri, fotografi, performeri, udruge, nove radijske emisije, graffiteri, influenceri i ostale kreativce koji razvijaju scenu na sebi svojstven način da se predstave svojim dosadašnjim radom i biografijama. Više informacija možete saznati na poveznici.

kruder web
hall mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.
kruder
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.