Skip to main content
  • 2.09.2024.

B Kao Bornu osim za DJ pultom, možete uhvatiti i s vatrenim te svjetlosnim rekvizitima

B Kao Borna za sami kraj ljeta na Zagrebačkom velesajmu dolazi u svom vatrenom izdanju kojeg ste mogli uhvatiti na nekim glazbenim eventovima i festivalima koje Borna organizira pod svojim kolektivom PentHouseDNB.

Piše: 

Fire show & light show by Quis Ignis

Fire show Borne Vajdića svjetski priznatog solo fire flow artista s unikatnim flow tehnikama u Hrvatskoj i s najvećom kolekcijom raznovrsne i jedinstvene vatrene opreme. Neviđeni spoj elegancije, opasnosti i svjetlećih rekvizita kao nitko u regiji! Hrabrim volonterima se pale cigarete po čemu je Borna poznat diljem svijeta.

Sa svojim entuzijazmom oko svijeta vatre i flow artsa je i suosnivač prvog hrvatskog flow arts festivala koji se održava od 20 do 22. rujna u Istri no vise o tome uskoro. Uz svoj show predstavlja i prvu svjetsku kombinaciju plesa na šipci i plesa s vatrenom rekvizitom.

Pole Dance & Fire Show “Joker & Poison Ivy”

Skupni show Elizabete Rudman koja je magistre kineziologije, prvakinje Hrvatske u plesu i sportu na šipci, neporažene prvakinja Hrvatske u uličnom vježbanju, internacionalne Pole Battle Adria šampionke te nositeljice dva državna rekorda u street workoutu te fire show Borne Vajdića koji je svjetski priznat solo fire flow artist s unikatnim flow tehnikama u Hrvatskom i s najvećom kolekcijom raznovrsne i jedinstvene opreme!

U nadograđenoj točci očekujte prikaz snage, elegancije i opasnosti. Uz pokrete hrvatske pole dance prvakinje i majstorske igre s vatrom, zadnji redovi koji već osjećaju napetost i toplinu vatre se pomiču naprijed da su bliže opasnosti kako bi vidjeli što se sve dešava.

Priliku za doživjeti njihov zajednički nastup imate 8. rujna na festivalu “Ljeto na Zagrebačkom Velesajmu” kojeg organizira Glazbena Kuća. Tijekom dana će se održati i radionice, a za sami kraj festivala se spremaju nastupi.

B Kao Bornu, tog vikenda, točnije dan prije 7. rujna možete uhvatiti u njegovoj ulozi DJ-a, kada nastupa na More BASS! Experienceu u zagrebačkoj Močvari uz Olive Session ekipu te njihove goste. Više o partyju provjerite ovdje.

umek desk
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.