Skip to main content
  • 22.07.2024.

Brže, jače, tvrđe. Finiš vikenda u Tisnome u ritmu Terminala V

Razuzdani vikend u Tisnom je dosegao svoj vrhunac.

Piše: 

Naslovna foto

Enora Paola

Centralni, vikend program premijernog izdanja Terminala V u Tisnom je došao kraju. Vrhunca vikenda je bio sinoć u The Garden Resortu gdje je na nekoliko pozornica koje su ugostile nekoliko teškaša.

Tijekom dana se plesalo na The Pontoonu uz Mutate ekipu, a kako je padalo sunce tako je kretao program na drugim pozornicama. The Beach Stage je već u 18 sati s laganim ritmom krenuo privlačiti partijanere te je već oko 20 sati na setu Otta bio u potpunosti pun. U tim trenutcima, The Yard se spremao za cijelovečernje prženje, a Laure Croft je pripremala teren za to.

Mi smo dobar dio večer otplesali uz Bad Boomboxa i MRD-a na The Beach Stageu prije nego li smo se uputili na snažno zatvaranje nedjelje uz ritmove Kobosila i Klangkuenstlera koji je donio sve popularniji njemački schranz u Hrvatsku.

Zagrebački kolektiv Underground d.o.o i danas prati partijanere-kupaće, a kada padne sunce premijerno izdanje Terminala V u Tisnom će se zaključiti na The Beach i Olive Grove pozornicama uz DJ-eve poput Hannah Lang, Faster Horses, Callusha, ALT8 i druge.

Više fotografija s četvrte večeri Terminala V koje je uhvatila Enora Paola donosimo uskoro.

fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.
fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.