Skip to main content
  • 9.08.2024.

David Morales se vratio na ljetnu terasu Aurore te poručio: “Hrvatska će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu”

Legendarni američki DJ i producent započeo je proslavu svog 62. rođendana koja će trajati sve do kraja kolovoza.

Piše: 

Naslovna foto

arhivska fotografija

David Morales se vratio u Hrvatsku i još jednom preuzeo DJ pult na kultnoj ljetnoj terasi primoštenske Aurore. Zagrijavanje za rado viđenog gosta hrvatskih plesnih podija je odradio talentirani šibenski DJ Bakula koji je nam je u razgovoru pred nastup otkrio kako mu je čast zagrijavati za Moralesa.

Dobro došli na početak moje rođendanske proslave” bile su prve riječi legendarnog američkog DJ-a koji se obratio brojnim partijanerima nakon što je preuzeo pult od Bakule te je nastavio s pričom u kojoj se prisjetio svojih prvih dolazaka u Hrvatsku: “Prvi put sam u Auroru došao prije 24 godine, nešto malo nakon rata. To su bile lude godine, svirao bih do 9, 10 sati ujutro. Još tada sam ljudima govorio kako je Hrvatska posebno mjesto na svijetu. Prije puno, puno, puno godina kada gotovo nitko nije znao za Hrvatsku, govorio sam kako će upravo ona postati jedna od najboljih party lokacija na svijetu.

Prije nego što je Morales zavrtio svoju traku još se kratko zahvalio svima što njegove dolaske u Hrvatskoj čine posebnima: “Zamislite ja sam ovdje došao prvi put prije 24 godine. Neki od vas koji ste večeras tu niste ni bili rođeni kad sam ja gostovao prvi put. Drago mi je da i nakon 24 godine se vraćam ovdje. Hrvatska će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu.

Atmosferu s ljetne terase kultne Aurore uz ritmove Davida Moralesa provjerite na našem Instagramu te TikToku.

@klubskascena Legendarni David Morales se vratio u kultnu primoštensku Auroru kako bi proslavio svoj rođendan 🥳 #klubskascena #davidmorales #djdavidmorales #aurora #auroraprimošten #primosten #summer #party #disco #house #housemusic #dancemusic ♬ original sound – Klubska Scena

umek desk
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.