Skip to main content
  • 25.06.2024.

Dobar House je prošle godine održao house misu u Barbarelli. Ove godine se vraćaju u dvodnevnom izdanju

Pogledajte najbolje fotografije s otvaranja prošlogodišnje sezone kultne Barbarelle.

Piše: 

Prošlog ljeta, čast otvaranja sezone u Barbarella’s Discotheque je pripala Dobrom Houseu koji su uz ritmove Elene Mikac, Groove Mastersa, Nicka Jellyja, Pabla Pande, Tom Buga & Groovelinea te Lemoa uplesali u ljeto u Tisnom.

Ove godine se pak Dobar House vraća u dvodnevnom izdanju i s internacionalnim gostima. Posljednjeg vikenda lipnja, u kultnoj Barbarelli gostuju tri internacionalna imena i čitav niz DJ-eva iz Hrvatske.

Bogati lineup koji stiže 28. i 29. lipnja u Barbarella’s Discotheque predvode Radio Slave, M-High i The Checkup kojima će se pridružiti snažna podrška – Elena Mikac, Tom Bug & Grooveline, Soulfreq, Marcel, Pips, Yesh, Bakula, PaleolitiK i Manta. Ulaznice možete osigurati kroz sustav Entrio.

Za sve one koji pristižu na otvaranje sezone u Barbarelli i traže smještaj – Dobar House i The Garden su pripremili najbolje rješenje. Svi zainteresirani mogu za vikend ispred nas rezervirati jednu noć ili cijeli vikend po posebno sniženim cijenama u popularnom The Garden festivalskom resortu. Više detalja o opcijama smještaja po povoljnim cijenama možete provjeriti ovdje.

Više fotografija s otvaranja prošlogodišnje sezone pogledajte u nastavku.

umek desk
pvd mobi
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.
pvd mobi
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.