Skip to main content
  • 15.07.2024.

Eric Prydz maestralno zakucao jubilarno deseto izdanje Ultra Europea

Park mladeži je zatvorio svoja festivalska vrata.

Piše: 

Naslovna foto

Delio Nijmeijer

Završeno je deseto, jubilarno izdanje Ultra Europea. Čast zatvaranja trodnevnog slavlja u Splitu, na Resistance pozornici je pripala Ericu Prydzu koji se nakon nekoliko godina vratio u Hrvatsku.

Foto Delio Nijmeijer

Nakon što su Cats on Bricks i Kasia dočekali prve Ultranaute na Resistanceu, Massano je nešto prije ponoći podigao tempo. Talijanski DJ je nakon uspješne premijere na Ultra Europeu prošle godine, dobio poziv još jednom da nastupi te je rasplesao sve prisutne s agresivnim hipnotičkim gruvom i melodijama.

Prije samog finiša večeri i nastupa švedske ikone, pult je preuzela Miss Monique. Popularna ukrajinska DJ-ica je imala zadatak zagrijavanja za Erica Prydza, no njen set nije svima sjeo te je uspjela malo osloboditi prostora na Resistanceu za samo zatvaranje.

Veliko finale, ne samo treće večeri, već i cijelog festivala je bio set Erica Prydza koji je tijekom 2 sata pokazao svu svoju glazbenu raskoš. U set je ušao sa svojim alijasom Pryda da bi se tijekom prvih 60 minuta prebacio u mračni Cirez D, samo da bi se posljednjih 40-ak minuta euforično vratio u Erica Prydza.

Švedska ikona je jubilarno festivalsko izdanje zakucala s “Generate“, a ekipa na 1001tracklistu već pokušava dokučiti koje je sve ID-jeve Prydz ubacio u svoj set.

@klubskascena Eric Prydz u stilu zakucao jubilarno izdanje Ultra Europe 🥹 #klubskascena #ultraeurope #ultra #umf #ultrasplit #resistance #festival #ericprydz #ericprydzholo #ericprydzinconcert #generate #electronicmusic #dancemusic #melodichouse #melodictechno #progressivehouse #progressivetechno #progressive #melodic ♬ original sound – Klubska Scena
fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.
fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.