Skip to main content
  • 12.07.2024.

Matroda kao Ambasador Hrvatske otvorio program na Ultra Europeu. Plesne podije osvojili prvi Ultranauti!

Park mladeži je otvorio svoja vrata, a pleše se na 4 pozornice dok su Mainstage i Resistance otvorili hrvatski DJ-i

Piše: 

Naslovna foto

Tonko Mikulandra

Krenulo je jubilarno izdanje Ultra Europea. Ultranauti iz preko 140 zemalja svijeta kako kažu organizatori su pristigli u Split kako bi svjedočili spektaklu koji se sprema ovog vikenda. Vrata su otvorena od 19 sati, a za pult su se prvi DJ-evi popeli u 20 sati.

Prve fotografije i videozapise s Parka mladeži pogledajte u nastavku!

Prve Ultranaute na plesnom podiju Mainstagea je dočekao Ambasador Hrvatske u svijetu, zagrebački DJ i producent koji je svoju karijeru izgradio preko bare – Matroda, dok je publiku na Resistance pozornici zagrijao još jedan hrvatski DJ – Tomo in der Mühlen.

Matroda je dobitnik više Ambasador nagrada, od kojih je posljednja bila za single godine i kao Ambasador Hrvatske u svijetu. Prve fotografije i videozapise s Parka mladeži pogledajte u nastavku!

Naš urednik Toni Jurić i fotograf Tonko Mikulandra prate situaciju s Parka mladeži te redovno izvještavaju na našim društvenim mrežama s video materijalom i fotografijama, stoga ako već niste zapratite nas na Instagramu i TikToku.

@klubskascena @Matroda otvorio Ultra Europe 2024 🇭🇷 #klubskascena #umf #ultraeurope #ultra #split #dalmatia #croatia #edm #electronicmusic #dancemusic #matroda ♬ original sound – Klubska Scena

fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.
fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.