Skip to main content
  • 3.09.2024.

Na Dimensionsu je odsviran posljednji takt festivalske sezone u Tisnom

Cijenjeni Dimensions je zaključio još jednu festivalsku sezonu u Tisnom.

Piše: 

Popularno zvane “Dimenzije” su tijekom proteklih 5 dana i noći okupile više tisuća partijanera koji su uživali u probranim elektroničkim ritmovima na posljednjem festivalu sezone u The Garden Resortu pored Tisna.

Proteklih dana su na Dimensions festivalu tako nastupili AliA, DJ Nobu, Stingray 313, Djurum, Fumiya Tanaka, Helena Hauff, Mala, Paquita Gordon, Sonja Moonear, Todd Edwards i brojne drugi internacionalni gosti, među kojima su bili i domaći te regionalni predstavnici kao što su Dea Dvornik, El Commando, Maja Pa i Vladimir Ivkovic.

Uskoro možemo očekivati i datume za sljedeću godinu, kao i prve snimke setova s ovogodišnjeg izdanja festivala koje je snimila ekipa The Mudd Show.

Ekskluzivne video snimke iz The Garden Resorta te Barbarella’s Discotheque na našim društvenim mrežama je donosila suradnica Jana Golub.

Atmosferu posljednjeg festivala sezone u Tisnom doživite i kroz objektiv službenih fotografa Dimensionsa.

pvd desk
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.