Skip to main content
  • 21.06.2024.

Novi val: Surrender Discipline – talentirani duo baziran na minimalu, houseu i deep techu

Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.

Piše: 

Aleksandar Bjeljac i Stefan Vučenović je dvojac iz Banja Luke koji čine projekt Surrender Discipline. Glazbom, DJ-ingom i produkcijom se bave preko deset godina, ali zajednički projekt vode tek godinu i pol dana.

Priča o Surrender Discipline projektu je krenula izgradnjom studija, kada su krenuli u zajedničko usavršavanje i stapanje produkcijskih vještina. Aleksandar i Stefan su svoj zvuk bazirali u minimalnu, houseu i deep techu.

Banjalučki duo u studiju radi kao “na traci” te su izbacili preko 10 besplatnih edita na svom SoundCloudu, dok službena digitalna izdanja imaju za Bondage Music, Puls Romania, Micronica, Pirka, Wonderground, a bilježe i jedno vinyl izdanje za Relikt Audio.

U nastavku godine imaju potpisana izdanja za labele poput Pirka i Cyclic Records od Mihaia Popoviciua. Kako nam otkrivaju, neki od njihovih sljedećih ciljeva su potpisivanje glazbe za Berg Audio, Getraum i Atipic.

Njihovo posljednje izdanje je izašlo na Framed Realities etiketi, a riječ je o EP-ju “Swing Mind” s tri trake te jednom obradom u režiji Fedoa.

Što se tiče nastupa, Surrender Discipline su odradili nekoliko lokalnih gaža u Banja Luci te su nastupili na BiH Color Festivalu, ali se u budućnosti nadaju da će se to promjeniti.

Surrender Discipline možete pronaći na Instagramu i SoundCloudu.

Postani dio Novog vala

Pozivamo sve mlade, novonastale, neafirmirane i nadolazeće aktere sa scene bilo da su DJ-evi, producenti, live actovi, bendovi, MC-evi, vokalisti, kolektivi, organizatori, promotori, VJ-evi, art producenti, dizajneri, fotografi, performeri, udruge, nove radijske emisije, graffiteri, influenceri i ostale kreativce koji razvijaju scenu na sebi svojstven način da se predstave svojim dosadašnjim radom i biografijama. Više informacija možete saznati na poveznici.

paul 1 desktop
sonus 1
Ovo je priča o jednoj od najprepoznatljivijih plesnih traka s početka novog milenija.
promo clubs
Ovo je priča o jednoj od najprepoznatljivijih plesnih traka s početka novog milenija.