Skip to main content
  • 28.08.2024.

Oaza profinjene elektronike, Dekmantel Selectors je zatvorio vrata svog osmog izdanja

Cijenjeni amsterdamski brend je ljetos na domaćem terenu proslavio svoj deseti rođendan, a zatim proslavu nastavio u Dalmaciji uz sunce i more.

Piše: 

Tijekom proteklih pet dana, The Garden Resort u Tisnom je postao oaza profinjene elektronike uz Dekmantel Selectors. Cijenjeni nizozemski brend je okupio gotovo 100 gostiju za DJ pultom, među kojima su voljeni urugvajski umjetnik DJ Koolt, tehnološki čarobnjak Avalon Emerson i Bashkka, Gabrielle Kwarteng & Sedef Adasi. Osmo festivalsko izdanje u Dalmaciji je donjelo još poneku uzbudljivu b2b kombinaciju poput one između Vladimira Ivkovića i Seana Johnstona, CCL-a i Objekta te Bitter Babea i Florentina.

Osim stranih gostiju Dekmantel je na svom lineupu našao mjesta i za domaće te regionalne predstavnike tako su se mogli slušati setovi Ane Simovic, Vladimira Ivkovića, kao i članova Metz Attack kolektiva. Dok su svoj obol u programu također dali i hrvatski te regionalni klubovi kao što su Masters, Opium Club i 20/44.

Dekmantel Selectors se vraća i sljedećeg ljeta u Tisno, a predregistracije za prve informacije o datumu i ulaznicama su već otvorene.

@klubskascena Krenuo je Dekmantel Selectors 🪩 Dekmantel Selectors se vratio u Tisno. Osmo festivalsko izdanje ovog vikenda donosi iskusne i dobro poznate DJ-eve, domaće i regionalne snage, kao i nadolazeća imena koja će pružiti pet dana vrhunske glazbe na Jadranu 🌊 #klubskascena #dekmantel #dekmantelfestival #dekmantelselectors #tisno #thegardenresort #electronicmusic #dancemusic #techno #house #dnb #drumnbass #breakbeat #jungle #bassmusic ♬ original sound – Klubska Scena
@klubskascena Ljetna vibra + dobra muzika = savršenstvo ☀️ #klubskascena#dekmantel#dekmantelfestival#dekmantelselectors#tisno#DekmantelSelectors24 #summer #summervibes #electronicmusic #dancemusic #festival ♬ original sound – Klubska Scena
@klubskascena Odsvirani su posljednji taktovi Dekmantel Selectorsa u Tisnom ❤️ Do kraja festivalske sezone u Tisnom, ostalo je odraditi još samo Dimensions koji kreće u četvrtak 🔜 Vrhunac kolovoza u Tisnom uz Dekmantel Selectors 🔥 #klubskascena #dekmantel #dekmantelfestival #dekmantelselectors #tisno #thegardenresort #electronicmusic #dancemusic #techno #house #dnb #drumnbass #breakbeat #jungle #bassmusic ♬ original sound – Klubska Scena
umek desk
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.