Skip to main content
  • 19.06.2024.

Provedite house vikend na moru uz Dobar House i odsjednite u popularnom festivalskom The Garden Resortu!

Kao što smo već ranije pisali, poznata zagrebačka house večer drugu godinu za redom službeno otvara vrata svima omiljenoj Barbarelli, ovog puta u vikend izdanju uz tri internacionala imena i čitav niz DJ-eva iz Hrvatske.

Piše: 

Naslovna foto

#Maisie #capturebirmingham.co.uk

Dobar House Barbarella’s Discotheque Opening Weekend održat će se 28. i 29. lipnja, a vikend i dnevne ulaznice već su u prodaji u sustavu Entrio, a prvi kontigenti su odavno rasprodani.

foto: #Maisie #capturebirmingham.co.uk

Bogati lineup ovog vikend partyja čini niz internacionalnih i domaćih DJ-eva. Po prvi put na Dobar House dolazi Radio Slave, cijenjeni producent house i techno glazbe te osnivač moćne Rekids etikete, već poznat hrvatskoj publici. Njegov nastup je u petak, prvog dana vikenda, uz snažnu lokalnu podršku, dok nas dan nakon, 29. lipnja u subotu očekuju čak dva internacionalna imena – M-High i The Checkup!

Za sve one koji će putovati na ovaj event i traže smještaj – Dobar House i The Garden imaju najbolje rješenje!

Svi zainteresirani mogu za navedeni vikend, 28. i 29. lipanj rezervirati jednu noć ili cijeli vikend po posebno sniženim cijenama u popularnom The Garden festivalskom resortu. Samo 10-ak minuta udaljen od Barbarelle, u resortu ćete moći uživati i na svojoj “privatnoj” plaži s obzirom da još nije krenulo festivalsko ludilo.

Opcije variraju od već 18 EUR po osobi po noći u hostelu, te 26 EUR +, ovisno je li smještaj za dvije ili primjerice četiri osobe te radi li se o mobilnim kućicama ili apartmanu. Rezervacije možete napraviti na booking.thegarden.hr, a dodatni bonus je činjenica da uzmete li samo jedno noćenje ili čitav vikend – imate uključen i kasni check-out u 14h.

Evo nekoliko primjera:

Apartman Top B – Front Line – 150 EUR za četiri osobe (3+1), dvije noći

Mobile home – Opal – 210 EUR za četiri osobe, dvije noći

Cube Room – 272 EUR za dvije noći, dvije osobe

Naravno postoji još niz drugih opcija u resortu, a više pronađite na booking.thegarden.hr.

Dobar House vikend vas čeka u Barbarella’s Discotheque i The Garden Resortu u Tisnom, a za sve dodatne informacije javite se na društvene mreže Dobar House!

Barbarella’s Discotheque Opening lineup uključuje:

Radio Slave / M-High / / The Checkup / Elena Mikac / Tom Bug & Grooveline / Soulfreq / Marcel / Pips / Yesh / Bakula / PaleolitiK / Manta

sonus 2
paul 2 mobile
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.
promo clubs
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.