Skip to main content
  • 21.07.2024.

Techno nevera hara Tisnom. Terminal V u znaku užarenih plesnih podija i vrućih tjelesa

Pogledajte kako je izgledala treća večer Terminala V kroz fotografije i video zapise.

Piše: 

Naslovna foto

Enora Paola

Techno nevera već treći dan hara Tisnom, a užareni plesni podiji i vruća tjelesa mladih partijanera podižu atmosferu iz večeri u većer na Terminalu V.

Treći dan Terminala V je krenuo već u podne na The Pontoonu uz ritmove Underground d.o.o, kolektiva sa zagrebačkog betona koji je divlje ritmove servirao kroz cijelo poslijepodne. Najveći dio programa do zalaska sunca smo popratili na The Beach Stageu gdje smo plesali uz Juicy Romance i LB aka Labat prije nego što otišli dati podršku našoj Insolate koja je otvarala Olive Grove, a zatim Gumji koji je otvarao The Yard.

Vrhunac večeri za ljubitelje tvrdih, industrijskih ritmova je krenuo sa SNTS-om koji je treba zatvarati The Yard, ali je došlo do promjene u rasporedu te je svirao već od 21 sat. Za one kojima je SNTS bio pre tvrd, na The Beach Stageu ih je čekao Kettama kojem se u posljednjem satu pridružio Tommy Holohan u spontanom b2b setu.

Prije nego što su se brojni partijaneri uputili na aftere u Barbarellu, bilo je još prilike za ples iza ponoći do nešto malo iza 1 uz Aidu Arko koja je snažno zakucala treću večer.

Četvrti dan Terminala V je krenuo u podne, The Pontoon je danas u rukama Mutatea, a tijekom večeri se očekuju snažni ritmovi Laure Croft, SHDW-a, Kobosila, Klangkuenstlera, Luce Angellija i drugih.

Više fotografija Enore Paole donosimo nešto kasnije.

fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.
fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.