Skip to main content
  • 22.07.2024.

Više od tisuću mladih iz Kastva, Rijeke i regije plesalo na BSH spektaklu na Crekvini

Urbani sadržaji za mlade na posebnim lokacijama uz vrhunsku glazbu garancija su provoda za pamćenje.

Piše: 

Naslovna foto

Dino Ninković

Upravo jedan takav doživjelo je više od tisuću mladih gostiju iz cijele regije, Rijeke i Kastva u kojem se na Crekvini održao glazbeni spektakl BSH. S početkom u 18 sati, na ugodnoj temperaturi u sjeni sunca prvi je nastupio domaći DJ duo Darrio Sec b2b Manola.

Foto Dino Ninković

Sa zalaskom dana, atmosfera je bila sve bolja i bolja

Na veliku radost svih prisutnih zvijezde partija bile su hrvatske DJ zvijezde Elena Mikac i Pablo Panda. Fanovi house i techno zvuka došli su na svoje. Grad Kastav ovim se događajem nametnuo kao izvrsna lokacija za sadržaje namijenjene mladima, a iz hrvatskog glazbenog brenda BSH najavljuju nastavak suradnje. Ovaj događaj održao se u suradnji s Gradom Kastvom.

Sama lokacija Crekvina pokazala se izvrsnim odabirom

Na višoj nadmorskoj visini, u poslijepodnevnoj sjeni, a uz vrhunsku produkciju savršeno je mjesto za stvaranje novih uspomena.

BSH spektakli nastavljaju se u istarskom Cave Romane u kojem će najveći DJ današnjice Solomun nastupiti 10. kolovoza. On uvijek ističe povezanost s Hrvatskom i Balkanom; „Kad sam bio mlađi, znali smo provoditi cijele ljetne praznike u Hrvatskoj i Bosni s obitelji. Danas, kad sam na turneji skoro 10 mjeseci, stignem doći jednom u Bosnu i jednom u Hrvatsku!

Za spektakl ljeta u Cave Romane, koji je jedini njegov nastup u regiji ove godine, ulaznice se mogu kupiti u sustavu www.entrio.hr

fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.
fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.