Skip to main content
  • 6.09.2024.

Vraća se Novi val – besplatna promocija perspektivnih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene

Nakon kratke ljetne pauze, nastavljamo s našim projektom “Novi val” kroz kojeg smo proljetos promovirali 14 aktera i projekata!

Piše: 

Kroz dugogodišnji rad Klubske Scene, posebna pažnja bila je posvećena mladim i neafirmiranim umjetnicima te akterima koji donose novu energiju i kreativnost u svijet elektroničke glazbe. Nastojali smo ih redovito pratiti, podržavati i pisati o njihovim postignućima, svjesni koliko je važno dati prostor novim licima, glasovima i idejama na sceni.

Nakon kraće ljetne pauze, nastavljamo s našom misijom promocije elektroničke glazbe i njenih aktera, kao i sa samim projektom “Novi val”. Ovaj projekt omogućava besplatnu promociju neafirmiranih, mladih i novonastalih umjetnika, DJ-eva, producenata i ostalih aktera koji svojim radom doprinose raznolikosti i razvoju scene.

Klubska Scena podržaje Novi val aktera!

Pozivamo sve neafirmirane, mlade i novonastale aktere sa scene bilo da su DJ-evi, producenti, live actovi, bendovi, MC-evi, vokalisti, kolektivi, organizatori, promotori, VJ-evi, art producenti, dizajneri, fotografi, performeri, udruge, nove radijske emisije, graffiteri, influenceri i ostale kreativce koji razvijaju scenu na sebi svojstven način da se predstave svojim dosadašnjim radom i biografijama.

DJ-evi mogu snimiti i poslati nam vlastiti mix, producenti svoja izdanja i glazbu na kojoj rade, fotografi neku od svojih galerija*. Generalno, sve navedene aktere pozivamo da nam pošalju više o sebi te da nam dostave dosadađnje radove na [email protected].

*Pošaljite nam sve vaše korisne linkove, poput linkova na streaming servise gdje se vaša glazba nalazi, DJ mixeve sa SoundClouda, MixClouda, YouTubea, a fotografije pošaljite preko servisa poput Dropboxa, Google Drivea, WeTransfera.

Naš poziv otvoren je za sve neafirmirane, mlade i novonastale talente iz Hrvatske i cijele EX-YU regije. Čak i ako smatraš da ovaj poziv nije namijenjen tebi, sigurno poznaješ nekoga tko sanja o tome da postane dio scene stoga podijeli s njima ovu priliku!

Vjerujemo da zajedno, udruženim snagama, možemo doprinositi razvoju, budućnosti naše scene. Budimo podrška jedni drugima, stvarajmo nove prilike i gradimo scenu koja je otvorena za sve kreativce i entuzijaste!

pvd desk
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.