Skip to main content
  • 24.07.2024.

Završeno je prvo izdanje Terminala V u Tisnom. Pogledajte kako su izgledali posljednji sati na plesnom podiju

Donosimo fotografije sa zatvaranja premijernog izdanja Terminala V u Tisnom.

Piše: 

Naslovna foto

Enora Paola

Završeno je prvo izdanje Terminala V u The Garden Resortu u Tisnom. Vodeći škotski techno brend je prošlog četvrtka sletio u Hrvatsku i započeo novo poglavlje u svojoj povijesti. Nakon pet festivalskih dana, došlo je vrijeme da se Terminal V vrati u Škotsku, ali prije toga se odradio posljednji ples.

Posljednji ples Terminala V je započeo na The Pontoonu sa zagrebačkim kolektivom Underground d.o.o koji je još jednom činio društvo i đuskao uz partijanere-kupaće.

Samo zatvaranje se odvilo na dvije pozornice – The Beachu i Olive Groveu, a program je krenuo već u ranim poslijepodnevnim satima te je trajao do jutra. Za pultom su se izmijenili Malugi, Hannah Laing, Caravel, Callush, Rebekah, dok su posljednje taktove na festivalu odsvirali Faster Horses i ALT8.

Kompletan izvještaj s festivala našeg urednika, kao i selekciju najboljih fotografija možete očekivati ovog tjedna. Terminal V je već otkrio i datume seljedećeg izdanja, u Hrvatsku i Tisno se vraća sljedećeg ljeta od 17. do 21. srpnja. Do tad uživajte u fotografijama Enore Paole s posljednje večeri.

fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.
fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.