Skip to main content
  • 1.12.2011.

3×2 ulaznice za Stereo Palmu u Mansionu

Mansion je od prvog dana kada je otvorio svoja vrata zagrebačkoj publici ponudio novi urbani klupski koncept koji podsjeća na svjetske plesne podije zvučnih ikona kao što su Pacha, Ministry of Sound i sl.

Piše: 

Naslovna foto

10 godina Klubske Scene


Uz bogatstvo zvuka i rasvjete, klub se je u kratko vrijeme nametnuo na klupskoj sceni Zagreba nudeći tako poseban doživljaj izlaska. Ono po čemu je u startu privlačio pažnju javnosti su česta strana gostovanja gdje se zagrebačkoj publici predstavljaju nova imena sa dance scene koja dosad nisu imala priliku svirati u Hrvatskoj. Ime koje će se ove subote po prvi put predstaviti zagrebačkoj publici je producnetski dvojac Stereo Palma.

Stereo Palma (Attila Naksi & Zsolt Brunner)  snažan je i energičan house projekt koji stječu slavu  u čitavoj Europi, UK-u te Aziji te od nedavno i u SAD-u. Njihovi hit singlovi  „Cada Vez“, „Dreaming“, „Miami Beach“, „Andale“  te„Lick it“ remake iz 2011. Prepoznale su i uvrstili u svoje standardne setove glazbene zvijezde kao Rogera Sancheza, Boba Sinclaira, Judge Julesa, Scott Millsa (BBC Radio 1), Thomasa Golda, Nicole Fasano, Simona De Jano, Spencer & Hill-a etc. Za najbolji mogući doživljaj glazbe Stereo Palme pobrinut će se novi HTC SENSATION XL uz kojeg dolaze i slušalice marke jednog od najvećih producenata današnjice „Beats by Dr.Dre“.

3 čitatelja osvajaju po dvije ulaznice ako napišu barem 3 dobra razloga za odlazak na ovaj party.

kruder web
kruder
Vezani članci
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.
kruder
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.