Skip to main content
  • ben long
  • 26.08.2013.

Ben Long na Vinkovačkim jesenima

Da se i partijaneri zabave na tradicionalnim Vinkovačkim jesenima, 48. po redu, pobrinut će se jedna polovica dvojca Space DJz – producent i DJ Ben Long.

Naslovna foto

ben long
 
Space DJz ime je pod kojim Ben Long zajedno s Jamiejem Bissmireom djeluje od ranih devedesetih prošlog stoljeća, a tijekom svoje karijere izgradili su prepoznatljiv zvuk koji se odlikuje fuzijom techna i hip-hopa. Dvojac je svoj prvi EP, "On Manoeuvres In Uncharted Territories", izdao 1995. godine i otada su nakupili preko 30 izdanja s time da im je najnovije, "Nebula Tool", izašlo početkom kolovoza. Momci su ujedno poznati i kao majstori na gramofonima – koriste četiri gramofona i dva miksera – te ih resi i titula gospodara gramofona.
{youtube}Tg0xGz0A7Ko{/youtube}
 
Usporedno s djelovanjem unutar Space DJza, Ben Long izdaje i kao solo producent još od 1998. godine kada je izdao EP "Potential" dok je posljednji onaj iz 2008. godine, "The Light Episode Two", koji potpisuje zajedno  s A. Paulom. Dok nije u studiju, Ben Long neumorno nastupa te nerijetko dijeli mjesto za DJ pultom s imenima kao što su Luke Slater ili Marco Bailey.
{youtube}zZWAt-FXj-8{/youtube}
 
Ben Long na 48. Vinkovačkim jesenima nastupa u petak, 13. rujna, podršku mu daju DJ Miroslav Pavlovic, Alexander G, DJ Ilija, Zo Za i Anthony Furrier. Upad će vas do 9. rujna stajati 30 kuna, a nakon tog datuma 40 kuna. Mi vas nagrađujemo s 2×2 ulaznice i sve što trebate jest navesti barem dvije grupe unutar kojih djeluje Ben Long. Nagradna igra traje do nedjelje, 1. rujna, kada ćemo dobitnike odabrati slučajnim odabirom.

{jcal_latest eventid=4199}

umek desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.