Skip to main content
  • 30.07.2024.

Osvoji 2 ulaznice za Sonus festival

Više od 70 svjetskih, regionalnih i domaćih izvođača nastupit će od 18. do 22. kolovoza u klubovima Papaya, Aquarius, Kalypso i Noa na plaži Zrće, kao i partijima na brodu.

Piše: 

U Giveawayu smo osigurali 1×2 ulaznice za Sonus festival koji se održava u četiri kluba na Zrću od 18. do 22. kolovoza.

Headlineri Adam Beyer, Adriatique, Jamie Jones, Ben Klock b2b Marcel Dettmann, Dax J, Ellen Allien, Enzo Siragusa, I Hate Models, Indira Paganotto, John Summit, Joseph Capriati, Loco Dice, Marco Carola, Reinier Zonneveld live, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Robert Hood, Sama’ Abdulhadi, Seth Troxler, Stephan Bodzin live, Sven Väth, Vintage Culture i mnogi drugi čine već bogat program ovog izvanrednog festivala, a sad su se priključili i regionalni i domaći izvođači.

Ani., Antonio Žuža, AR:TE, Baggi, Dejan Milićević, DJ Jock, Elena Mikac, Glia, Haktal, Kali, Martin Zorko, Mate Čeko, Mony, Shipe, Tea Vučković, The Nune, Veztax i Virgin Helena predstavljat će najbolje od domaće i regionalne scene na ovom okupljanju same kreme svjetske elektroničke glazbe.

Kako biste sudjelovali u Giveawayu potrebno je skočiti na naš Instagram i odigrati prema pravilima.

pvd desk
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.