Skip to main content
  • Axwell
  • 25.01.2012.

Tko želi na Axwella u Ambasadu Gavioli?

Švedski producent, remikser, vlasnik izdavačke kuće Axtone i DJ s Midasovim dodirom najpopularniji je član čuvene Swedish House Mafie. 

Naslovna foto

Axwell

U deset godina snimio je čak 20 hitova i preko 60 remikseva za najveće elektronske, pop i rock glazbenike. Axwell je svakako DJ s jedinstvenim zvukom, koji je sinonim za suncem obasjani house, a u isto vrijeme bez problema preskače u elektro pa čak i techno. S svojom mafijaškom braćom ovoga će ljeta izvesti jedan najvećih spektakala na plesnoj sceni u Madison Square Gardenu.

{youtube}gVnJtLWA004{/youtube}

Axwell nastupa u Ambasadi Gavioli 03. veljače, a cijena ulaznice iznosi 25 eura u pretprodaji, 30 na ulazu. S njim nastupaju Eddie F i Angel Anx, dok na Mezzanine flooru nastupaju S.E.C.R.E.T. Disco, F-Sonik i Alex Cvetkov.

Osigurali smo po 2 ulaznice za dvoje najvjernijih obožavatelja, a s obzirom da će ovaj event biti rasprodan uskoro, ulaznice vrijede zlata. U komentaru na ovaj članak napišite zbog čega volite Axwella i zašto baš vi morate dobiti ulaznice, a dvoje s najboljim objašnjenjem, najvećom željom za provodom dobivaju po 2 ulaznice (lajkovi idu u prilog). 01. veljače ćemo objaviti dvoje sretnika. Vidimo se u Ambasadi!

kruder web
kruder
Vezani članci
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.
kruder
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.