Skip to main content
  • 13.10.2011.

11. listopada pamtit će se još dugo u južnom Londonu

Doznali smo detalje što se točno odigravalo iza zatvorenih vrata vijeća Southwarka, u predvečerju utorka, 11. listopada kada se odlučivalo o sudbini londonske klubske institucije Ministry of Sound. Svijet može odahnuti jer MoS je spašen, ističe se u priopćenju.

Piše: 

Naslovna foto

Ministry of Sound


Iz Ministry of Sounda jučer je i službeno objavljeno priopćenje povodom odluke da se u njihovom susjedstvu ipak ne gradi višekatnica sa spornim luksuznim apartmanima. Da se slučajno donijela odluka koja bi po MoS bila negativna, šteta bi bila ravna katastrofi a rezultat zatvaranje kluba te više od 200 otkaza.

Pet članova komisije glasalo je protiv gradnje višekatnice a jedan je bio suzdržan. Iz MoS-a su znali da je ovaj projekt bio dosta sporan u više točaka dnevnoga reda, poput uništavanja obližnje prirode do gašenja jednog noćnog kluba koji je ostavio ogroman utjecaj na klubsku scenu Londona a i šire.

Ministry of Sound je oduševljen ovakvom odlukom kao i njegovih 200 zaposlenika, te 300,000 posjetitelja koji ih posjete godišnje, sada mogu mirno spavati. Uz rad ovog kluba vezani su i mnogi pub-ovi, taxi službe, trgovine i drugi uslužni objekti iz južnog Londona.

CEO MoS-a, Lohan Presencer kazao je: "Veliko hvala za onih 25,000 ljudi koji su potpisali peticiju. Prošle je večeri vijeće za planiranje pokazalo koliko lokalna demokracija znači ovoj državi".

kruder web
kruder
Vezani članci
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.
kruder
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.