Skip to main content
  • 27.07.2012.

Axwell napravio party sezone u Revelinu

“Prekrasan je grad, oduševljen sam” izjavio je megapopularni DJ i producent Axwell na terasi Culture Cluba Revelin neposredno pred početak sinoćnjeg nastupa.

Istu oduševljenu reakciju Axwell je imao i nakon dvosatnog seta kojim je oborio s nogu vojsku fanova.

Axwell je u Dubrovnik došao privatnim avionom u četvrtak poslijepodne u pratnji tour managera i tehničkog osoblja, a u klubu se pojavio oko 1h ujutro te se odmah uputio na terasu odakle se pruža nevjerojatan pogled na staru gradsku jezgru.

Sve tri lađe Revelina popunile su se već za vrijeme djiranja Djive Audiometrica i DJ Enemyja, da bi definitivno eksplodirale oko 2h ujutro kad je za pult stao jedan od najtraženijih producenata elektronske plesne glazbe današnjice.

Žestok big room electro house nastup, očigledno pripremljen za velike arene, sjajno je funkcionirao u klubu poput Revelina, pojačanom moćnim razglasom, impresivnim light showom i laserima te CO2 jetovima koji ispucavaju hladan bijeli dim i konfetama. Neposredan i energičan Axwell je svojim nastupom i komunikacijom s publikom pokazao zavidno glazbeno umijeće i nevjerojatan osjećaj za show. Za reakciju dobivenu od publike imao je samo riječi hvale jer rasplesano mnoštvo napravilo je najbolji party ovog ljeta u najljepšem klubu na Jadranu.

Već danas Axwell će nastupiti u obližnjem Kotoru, a Revelin i Stradun će zauzeti interativna predstava The Final Reveal koja počinje ispred Sponze u 23 sata.

Fotogalerija Axwell 26.07. u Revelinu

sven desk
hall mob
Vezani članci
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.
kruder
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.