Skip to main content
  • 1.07.2011.

Izjave aktera za 20 godina Aurore + video reportaža

U New Yorku i Los Angelesu glavnu riječ vode Amerikanci, u Londonu Englezi, u Berlinu Nijemci, u Tokiju Japanci. Napokon se vrijeme mijenja i u Hrvatskoj. Događa se čitav niz glazbenih zbivanja na kojima domaći DJ-i napokon dobivaju zasluženo mjesto. Ne kao zagrijavanje za inozemni korporativni uvoz, već centralna mjesta u najboljim terminima klupskih programa.

Piše: 


"Naravno da ne želim idealizirati situaciju i tvrditi da nema problema. Problemi postoje, no scena je ogledalo nas samih i kad gledamo to ogledalo mi moramo biti ponosni na ono što vidimo, pa čak i kad se radi o vlastitim nedostacima", ističe Damir Ludvig, jedan od aktera rođendanskog partija koji se 24. lipnja zbio u Aurori.

"Party povodom 20 godina Aurore u Primoštenu upravo je primjer kako poštovanje prema vlastitim DJ-ima i producentima elektronske glazbe rezultira odličnom zabavom i punim klubom.  Od samog parkinga, pa preko ulaza u klub, do plesnog podija, ekipa je zračila dobrim vibracijama. Komadi su bili sređeni kao za milansku pistu, a odvaljivali su dok su Ivan Komlinović i Zero vrtili „Altogether Lost“. Uživao sam u Mastermixovom originalnom odabiru House glazbe, što je u današnje doba kad se House vrti u svakom drugom kafiću zaista teško postići, a ni malo manje superioran nije bio ni Eddy Ramich.  

Pero Fullhouse je puštao na glavnom podiju i u njegovim rukama Traktor Kontrol S4 postao je instrument masovnog uništenja lošeg raspoloženja.
{youtube}uAdNC3eBWtQ{/youtube}

Kad je napokon došlo vrijeme da i ja „preuzmem kormilo“, pustio sam moje omiljene singlove, a publika je jednostavno bila u ekstazi. Ljudi su skakali kao da su na punk koncertu i sve mi je djelovalo kao da će početi i stage diving. Nakon što sam završio Mr. DJ Dario je nastavio rasturati, a nažalost morao sam napustiti party koji je odisao pozitivnom energijom i fenomenalnom glazbom, jer me je čekao put do Osijeka i slijedeća svirka.

Zahvaljujem organizatorima i kolegama DJ-ima na noći za pamćenje", za kraj će Ludvig iz Astralisa.

EDY C.
U Aurori je bilo stvarno super nakon dugo godina osjetila se ta pozitivna atmosfera i stvarno je bilo sjajno a po mom mišljenju titulu kralja večeri ovaj put je odnio Pero Fullhouse!

SERGEJ
Klubska Scena partyiji postaju sve bolji i bolji – ono sto je bitno je da nisu zaboravili domace DJ te sa njima uspijevaju napraviti odlican party. Dugo mi je bila zelja svirati u Aurori – i evo zahvaljujući KS želja se ostvarila. Hvala dečki i samo naprijed.

kruder web
kruder
Vezani članci
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.
kruder
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.