Skip to main content
  • 5.07.2024.

Očaravajući park Orsula i nadahnuti Ben Sterling oduševili Dubrovčane

BSH events je stigao u Dubrovnik i jednu od najljepših ljetnih pozornica na svijetu pretvorio u plesni podij.

Piše: 

Nakon što se nekoliko godina nije koristio potencijal parka Orsula, spektakularna ljetna pozornica s koje puca pogled na Dubrovnik i njegove najbliže otoke se vratila u svom najboljem izdanju.

Upravo, očaravajući park Orsula je sinoć ugostio BSH events koji je pripremio ples uz zalazak sunca. U kasnim poslijepodnevnim satima mladi dubrovački DJ Bozzo je otvorio program te dočekao prve partijanere koji su se već oko 18 sati uspeli do parka Orsule.

Kako je vrijeme odmicalo i sunce krenulo zalaziti, magija parka Orsule je dolazila do izražaja. Ples uz zalaska sunca je naravno bio uz prekaljenog Yakku kojem je taj termin – domaći teren. Yakka je pokrenuo cijeli plesni podij, podigao je partijanere na noge i postavio ritam večeri.

Uvertiru za mladog, talentiranog gosta iz Velike Britanije je odradio Pablo Panda koji je u svom dvosatnom setu prošarao glazbenim žanrovima, samo da bi priču zakucao apsolutnim klasikom – Supermode – “Tell Me Why”.

Čim je glavni gost večeri, Ben Sterling stao za pult moglo se osjetiti u njegovoj selekciji traka da je nadahnut lokacijom na kojoj svira. Tech-house ritmovi i dašak Ibize partijanere su tjerali dva sata na ples bez prestanka.

Sami završetak večeri, za one koji su htjeli još je bio uz Pabla Pandu i Yakku koji su odsvirali b2b set.

BSH u nastavku ljeta se seli prvo 19. srpnja u Crekvinu Kastav, a zatim u 10. kolovoza u Cave Romane gdje ugošćuje Solomuna, a 24. kolovoza ispred zagrebačkih piramida se pleše uz Hot Since 82-a.

“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.