Skip to main content
  • 29.06.2024.

Posjetili smo The Spirit of Nature: Keep the Spirit alive! Živjela Šumica!

U prostranom dvorištu paintball kluba Guerrilla dočekali smo prvi ovogodišnji The Spirit of Nature, a paintball klub je istovremeno slavio i 25. godišnjicu od svog osnutka

Razlog promjene lokacije je ono grozno nevrijeme prošle godine koje je devastiralo Šumicu Jankomir, gdje je uostalom i rođen Spirit.

Šumica je bila dom nekoliko partija godišnje, gdje se puštalo od house-a pa do techna, za svakog ponešto, sa mjerom i emocijom/pričom za dobar ples. Svojevremeno se tamo održavao i Zagreb Tribes, prilikom čega je napravljeno i nekoliko floorova do kojih ste stizali lijepim šumskim stazicama. Šuma je prigušivala zvuk prema vani, a naglašavala ga prema unutra, tako da su floorovi bili više-manje neovisni jedan o drugome.

A Šumica je pak sa godinama postala sinonim za Spirit

A Šumica je pak sa godinama postala sinonim za Spirit. Kad se sjetim tih finih vibracija unutar floora, osušenih mekanih borovih iglica po podu i nekih od najnevjerovatnijih zora koje sam dočekao u životu.. Ma..

Prošlog vikenda za nas su vrtili Pox (umjesto Buca), Marcela, Discopolis b2b Hyvan, Steel, Bazement Stuff, Sempa, Kiki i Fri.

Zvuk je bio dobar, za čije fino ugađanje možemo zahvaliti Andreju, a vizuali su se lijepo ocrtavali po podiju i na krošnjama stabala. Dim mašina je radila svoje, a ugodan vjetrić tu i tamo nas golicao. Dosta dobar ambijent 🙂

Najveće blago večeri vidimo u ljudima koji su se pojavili. Iako vidljivo raznovrsnih ukusa u stilovima muzike, došli su podržati nešto što im je drago i u što vjeruju, gdje se osjećaju slobodno i dobrodošlo. Takvi ljudi oplemenjuju svaki event i uvijek možemo računati na njih.

Keep the Spirit alive! Živjela Šumica!

*Stavovi izneseni u članku ne odražavaju stavove redakcije portala, već su to osobni stavovi autora članka

sonus 2
promo clubs
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.
promo clubs
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.