Skip to main content
  • 21.05.2024.

Report: Prošle subote u Petom Kupeu smo plesali na magiju melodičnog techna

Naši suradnici Techno Wizard(ess) su posjetili novo izdanje One Drop Music večeri te nam prepričavaju dojmove

Uvod u večer započeo je Axel Haube. Zavodljiva i mračna melodija protezala se kroz set, no ostali smo dojma da je bio nezgrapno složen.

Osjećaj koherentnog toka priče je često izostajao jer je, osobito pred kraj seta, ubacio pjesme sa podužim, vrlo sličnim dizalicama i dropovima što je efektno poništilo dozu iščekivanja koja se gradila do tad. Na trenutke dobro, na trenutke monotono.

Headllinerica Henri Bergmann nas je uvela u svoj set emotivno i sa iščekivanjem. Set korektno složen, odisao je eklektičnom kombinacijom melodičnog dubokog housea, techna i disca. Solidnom pričom i osluškivanjem publike podigla je vibru na novu razinu.

Večer je zatvorila Sammer. I to kako!

Od trena kad je kročila za pult osjetila se dominacija kako muzikom, tako i prostorom prvenstveno zahvaljujući svojoj samouvjerenosti i znalačkim slaganjem seta. Nakon desetak minuta u set, kad se opustila, pojavio joj se smiješak na faci, počela je animirati publiku i kompletno se prepustila muzici koju pušta. To rijetko viđamo na sceni u današnje vrijeme.

Sammer je bila u potpunosti prožeta muzikom i energijom publike. Tako predana i prirodna, svoja na svom, odvela nas je na melankolično i mistično putovanje kroz vrijeme i prostor. Šuma šumarum, malo je reći da smo oduševljeni ukupnim dojmom večeri.

Više pogledajte u fotogaleriji i video sažetku u nastavku.

sonus 2
sonus 1
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.
promo clubs
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.