Skip to main content
  • acilectro ohara
  • 6.06.2012.

Split čezne za undergroud plesnjacima

Groznica subotnje večeri prodrmala je splitski klub O'Hara potaknuta širokom paletom elektronskih zvukova koji su dopirali s Acilectro i Loopjunkies pultova suvereno vođenim taktovima 20 DJ-eva.

Piše: 

Naslovna foto

acilectro ohara

Izvođači, ali i publika uspjeli su u Split donijeti dio atmosfere koja ih čeka na ovogodišnjem Hideout festivalu na Zrću.

Dupkom puna O'Hara dokazala je da interes za nekomercijalnom elektronikom svih oblika neupitan u gradu podno Marjana. Oko tisuću ljudi uživalo je cijelu noć u plesnim ritmovima koji su pokrivali gotovo sve vrste i podvrste plesne elektronske glazbem što samo dokazuje tezu koliko se naš grad poželio ovakve vrste zabave.
acilectro ohara

Deeplomatique ekipa zaljuljala je Loopjunkies floor na samom početku i pripremila temelje za cijelu paletu plesnih sadržaja koja je slijedila. Nastavili su Duda Dudes i Kid Va sa svojim dobro znanim stilom te dovršili pripremu za ekipu Loopjunkiesa koja je dovela "gornji dom" do usijanja sviježim i novim zvukom u našem gradu. Njihov za ovu priliku posebni gost  Inclear selekcijom glazbe pokazao je i dokazao zašto ga slijedi tako dobar glas.
acilectro ohara4

Na Acilectro flooru na prepunoj terasi redali su se provjereni domaćini Malesh, Feta,  Marijano Mateljan, Hearvie te za kulminaciju večeri Pille i Lushi. Acilectrov je dvojac preuzeo stvari u svoje ruke i naacilektrizirao atmosferu do točke na kojoj su se i zvučnici izvijali uz hipnotičke zvukove. Ruke su u zraku…..svi u klubu plešu! I konobari i fotografi i redari!
acilectro ohara1

Odlično se na njihovu svirku nadovezao DJ Miro, a zapažen set je odradio Malik koji je zaveo publiku očito gladnu dobre zabave. Sunce je već bilo visoko na nebu, ali nitko nije ni pomišljao na rastanak ili na odlazak prema after partyju na Bačvicama.
Iskreno, zadnji sam put u Splitu osjetio ovakvu pozitivnu atmosferu na posljednjem ST Underground movementu (desetom po redu) prije 6 godina. Nadajmo se da ovo nije kraj suradnji Acilectra i O'Hare, jer ovakvi su plesnjaci prijeko potrebni Splitu gradu.
acilectro ohara3

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
Amapiano je rođen na ulicama Južnoafričke Republike u gradovima kao što su Soweto, Alexandra i Victoria – koji imaju bogatu povijest rasne nepravde, pobuna, duhovnosti, radosti i južnoafričkog ponosa, a sve to utjelovljeno je u zvuku ovog žanra.
fscope umek
Amapiano je rođen na ulicama Južnoafričke Republike u gradovima kao što su Soweto, Alexandra i Victoria – koji imaju bogatu povijest rasne nepravde, pobuna, duhovnosti, radosti i južnoafričkog ponosa, a sve to utjelovljeno je u zvuku ovog žanra.