Skip to main content
  • 21.08.2010.

Tiesto ostavio bez daha tisuće gostiju

DJ Tiesto, najskuplji DJ današnjice, više od 6.500 ljudi doveo do plesnog usijanja za kraj Papaya festivalske sezone.

Piše: 

Naslovna foto

Tiesto

Ove sezone novaljski klub posjetilo oko 350.000 posjetitelja iz cijeloga svijeta. Svjetski forumi i društvene mreže preplavljeni hvalospjevima o plaži Zrće i neizaobilaznoj Papayi!

Najskuplji DJ svijeta Tiesto otvorio je posljednji ljetni festival Tuborg Green Beat u novaljskom klubu PAPAYA. Šest tisuća gostiju plesalo je do svitanja kojom je ostao očaran i sam DJ TIESTO: «Ovo je jedan od najljepših ljetnih klubova na svijetu . PAPAYA je smještena na čarobnom mjestu, uz samo more s pogledom na planinske vrhunce u daljini! Ovaj kontrast mjeseca, mora i mjesečevog otoka jednostavno mi je dao snage i inspiracije da publiku održim satima budnu i rasplesanu do samog svitanja. Prekrasno…Hvala svima od srca na još jednoj prekrasnoj večeri u PAPAYI. Sigurno se vidimo i idućeg ljeta». 

Fotogalerija na ovom linku.

Treći nastup DJ TIESTA u novaljskom klubu PAPAYA i ove je godine protekao u ozračju vrlo visokih protokolarnih i produkcijskih uvjeta. Sam DJ i njegov tim u zadarsku zračnu luku sletjeli su s dva mažnjaka posebno unajmljenima za ovu prigodu, a do kluba PAPAYA u Novalji stigli su u limuzinama tipa MERCEDES S klase. Da je o svjetskoj zvijezdi riječ govori i podatak da je posebno za TIESTA organizator morao preurediti VIP backstage za izvođače. Umjesto normalne rasvjete VIP šator bio je osvjetljen svijećama, prostor je morao biti rashlađen na točno određenoj sobnoj temperaturi. TIESTO i ekipa pili su šampanjac Chrystal i vodu, te kušali delicije otoka Paga iz kontinentalne i morske ponude otoka. 

TIESTO OSTAVIO BEZ DAHA TISUĆE GOSTIJU KLUBA PAPAYA ALI I TISUĆE KOJI SU NASTUP PRATILI NA PLAŽI PREKO VIDEO WALLA
Tuborg Green Beat Festival u PAPAYI prati 140 novinara i predstavnika medija iz Europe, regije i Hrvatske. Ovotjednim festivalom završava  program ljetnih festivala u novaljskom klubu PAPAYA, a sezona najboljih ljetnih tuluma nastavlja se sve do početka rujna. Prošle sezone PAPAYU je posjetilo 300.000 gostiju iz čak 52 zemlje svijeta, dok je sezona 2010. produžena za čak tri tjedna u odnosu na prošlu te je PAPAYU već sada posjetilo više od 350.000 gostiju iz 70 različitih zemalja. Iz turističkog aspekta destinacija iz godine u godinu biva posjećenija, a skoro je nemoguće pronaći slobodan smještaj u gradu Novalji. Iznimna popularnost ovoga kluba potvrđena je i komentarima i pohvalama koji su proteklih tjedana preplavili svjetske internetske forume i društvene mreže u kojima svjetska publika posebno naglašava jedinstvenu plažu Zrće i nevjerojatnu atmosferu kluba Papaya.
{youtube}tPCDVYW4gaw{/youtube}

DJ TIESTO – Čak je tri godine zaredom (2002-04.) proglašen najboljim DJ-jem na svijetu. Jedan je od najskupljih i najzahtjevnijih DJ-a. 2004. godine na otvaranju Olimpijskih igara u Ateni oduševio je svojim dvosatnim setom, što ga čini planetarno popularnim. Prvi veliki uspjeh TIESTO je postigao remixom za pjesmu Silence Sarah MCLachlan, koji je čak osam tjedana proveo u vrhu glazbene ljestvice UK TOP 10. TIESTO je izdao pet albuma koji su prodani u mlijunima primjeraka diljem svijeta. U svojoj je karijeri surađivao s brojnim glazbenim zvijezdama kao što su Justin Timberlake, Timbalan, Moby, i mnogi drugi. Njegova posljednja suradnja s Nelly Furtado, na pjesmi Who Wants To Be Alone, Tiesta ovog ljeta dovodi na prvo mjesto svjetskih top glazbenih ljestvica.

Festival se nastavio u četvrtak i petak nastupima Markus Schulza i Norman Doraya dok večeras nastupa Axwell.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.