Skip to main content
  • 16.08.2024.

Trentemøller u pratnji peteročlanog benda pobrao ovacije publike u Šibeniku

Danski producent i multiinstrumentalist Trentemøller u pratnji peteročlanog benda pobrao je ovacije publike za prvoklasni live show koji je priredio sinoć na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila.

Piše: 

Naslovna foto

Valerio Baranović

“Bila je ovo fantastična večer. Rekao bih da je večerašnji show u top 3 naših nastupa ikad! Jednostavno je sve fantastično; lokacija, pogled i naravno – publika.

Foto Valerio Baranović

Više puta sam se tijekom nastupa doslovno naježio. Dakle, stvarno nešto posebno. Ovo je naš drugi nastup u Hrvatskoj i iskreno se nadam da ćemo se ponovno vratiti” – kazao je nakon koncerta Andres Trentemøller.

Andres na klavijaturama i vokalu, Brian Batz na gitari, Jacob Haubjerg na basu i gitari, Silas Tinglef na bubnjevima i gitari te Bryndis Jakobsdottir na vokalu, gitari i klavijaturama, proizveli su sinoć u Šibeniku nešto što se zaista ne viđa, odnosno sluša često.

Plesna glazba u live izvedbi ovakvog benda dobiva jednu sasvim novu dimenziju koja je itekako ‘kupila’ publiku na Mihovilu

Trentemøller je od 2006. godine, kada je objavio svoj debitantski album The Last Resort, stvorio poprilično impresivnu karijeru nošenu jedinstvenim i prepoznatljivim zvukom. Iza njega je više iznimno uspješnih svjetskih turneja s rasprodanim dvoranama. Turneja koja ga je dovela u Šibenik, Memoria, nazvana je prema posljednjem albumu, a uvjerili smo se sinoć zašto kritičari za ovaj album kažu da zahtjeva biti predstavljen live.

Zabava se nakon koncerta nastavila ispod tribina gdje je publika plesala uz zagrebačke DJ-eve Antonia Zuzu & Pepija Jogardea.

Do kraja tjedna na Tvrđavi sv. Mihovila publiku čekaju još dva koncerta. U petak stižu Baby Lasagna, Vojko V & Nipplepeople, a u subotu Silente. Oba koncerta su rasprodana.

Kompletnu fotogaleriju s nastupa Trentemøllera pogledajte ovdje.

umek desk
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.