Skip to main content
  • 30.06.2024.

U sklopu Planeta Srijede smo sanjali Ivanjsku noć. Apsolutni kralj večeri nam je bio illillillillill!

U vili Werner, na zagrebačkom Tuškancu, imali smo nesvakidašnji događaj.

Naime, tematska signatura večeri je ponosno nosila predznake fuzije italo diska, synth wavea, trancea, EBMa, techna i electra. U sklopu Planeta Srijede smo sanjali Ivanjsku noć, a za nas su na dva floora vrtili Doxia, Felver, illillillillill, Kendal, Melanie Havens i Mufti.

Ambijent iz vile nas je lansirao u pokućne rejvove 90ih i početka 2000ih, kako sa svojom mrakačom, tako i sa nedostatkom klime/ventilacije te ne tako dobrom akustikom.

Apsolutni kralj večeri nam je bio illillillillill, čiju energiju malo tko može nadmašiti, a da o muzičkim selekcijama ni ne pričamo. Njegova vibrantna pojava, elektrizirajući ples te smisao za katarzične momente zapalili su mali floor kao napalm.

Veselimo se budućim PLANETarnim događajima!

Pogledajte video isječke na našem TikToku i Instagramu niže…

*Stavovi izneseni u članku ne odražavaju stavove redakcije portala, već su to osobni stavovi autora članka

@klubskascena Posjetili smo Planet Srijedu večer u mističnoj vili Werner 🏰 #klubskascena #vilawerner #planetsrijeda ♬ original sound – Klubska Scena
sonus 2
promo clubs
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.
paul 2 mobile
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.