Skip to main content
  • 2.07.2024.

Uzavrela atmosfera Music Reactions Outdoor Rave-a kroz analogni objektiv

U Beogradu se prošlog tjedna održao sada već svima dobro poznati Music Reactions Outdoor Rave, a mi vam prenosimo uzbudljivu atmosferu i nepresušnu energiju kroz objektiv njihovog mladog i talentiranog fotografa @golubje

Naslovna foto

Instagram @golubje

,,Ja sam dosta dugo bio veliki fan njihovih partya i jako mi je drago što sam sada u prilici zabilježiti momente u kojima sam i sam sudjelovao i sudjelujem i divne ljude sa kojima dijelim istu strast. To što Music Reactions radi se estetski u potpunosti poklapa sa mojom vizijom i onim što ja radim, tako da sam sada napokon u mogućnosti da svoje ideje i svoju kreativnost izražavam skroz slobodno.’’ ispričao nam je on o tome šta za njega znači ova suradnja.

Samim gledanjem u ove analogne fotografije moguće je revidirati kako je to bilo našim rejverima na cjelovečernjem partijanju u Luci Beograd uz neka od najjačih imena sa scene: Vladimir Dubyshkin, Boston 168, kao i KI/KI kojoj je ovo premijerni, dugoočekivani nastup u Srbiji.

Jasno se vidi da su strast, ljubav i pozitivne vibracije bili sveprisutni na posljednjem React-u ljetne sezone i upravo zbog toga jedva čekamo Terminal V Croatia koji će se održati od 18. do 22. srpnja u Tisnom i gdje će Music Reactions biti domaćin Yard stagea.

Inače, je ovo prvi put da se Terminal V održava van granica Škotske i za lokaciju je odabrana Hrvatska zbog inovativnog doživljaja uz sunce i jadransku obalu, koji je posve drugačiji od dosadašnjeg u mračnom, klupskom ambijentu. Music Reactions će otvoriti prvi dan festivala uz njihovog rezidenta RAR, ali i kultna imena poput Azyra, Dyena i SIKOTI-ja, a u nastavku festivala očekuje nas još brojnih velikana techno scene.

sonus 2
promo clubs
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.
paul 2 mobile
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.