Baner
aquarius vis

Argentinski vrag dolazi na Vis

Srijeda, 18 Srpanj 2012

U viški Aquarius na poznatu plažu Kamenice vruće ljeto užarit će dodatno argentinski glazbenik poznat po svojim homogenim, dinamičnim i moćnim setovima.

Alexis Cabreru na Vis 21. srpnja dovode predstavnici splitskog Acilectro labela za koji Cabrera uz lebele kao što su Jagoo, Minibus, Klectik Record, Bospherus, Underground, Vekton Music, Attary, Monique Music i SK Supreme također izdaje.

S obzirom da su izdanja Acilestro ekipe koju čine Pille, Lushi, Dj Feta, prepoznata od strane vrhunskih producenata i dj-eva koji suportaju i vrte njihove uratke poput: Richie Hawtina,Tyler Stadiusa, Nic Fanicullija, DJ Chusa, Eddie Richardsa, Dave Mothersolea, Nathan Colesa, Roberta Rodrigueza, Magde i drugih red je da „argentinski vrag“ kako je za ovu priliku okarakteriziran na plaži Kamenice pokaže o kakvom je zvuku riječ.


Cabrera je 2007. izdao i svoj prvi EP “Hidrobios” za Unlock Recording, a u nastavku poslušajte Cabrerin remix singla Petra Cvetkovića koji je nedavno za Acilectro singl „Sheeping“. Uz Alexis Cabreru nastupaju ovu subotu u Aquariusu na Komiži i DJ Pille te DJ Martinez.


 

 Argentinski vrag dolazi na Vis