Deadmau5

Deadmau5 potvrdio nastup na Zrču

Ponedjeljak, 26 Travanj 2010
Deadmau5 , trenutno najtraženiji svjetski producent, remixer i DJ premijerno dolazi u Hrvatsku, 14. kolovoza.

Njegov nastup dogodit će se samo dan nakon trodnevnog urnebesa - Godskitchen festivala u Papayi na Zrču. Na Godskitchenu nastupaju Swedish House Mafia, Above & Beyond, Gareth Emery, Arno Cost te Andy Moor.

Produkcije Deadmau5-a su mu najjače oružje, jer prožima ga jedan karakterističan i inovativni zvuk koji je razvio zadnjih godina. Gotovo da nema radio stanice od Velike Britanije pa do Italije ili Brazila koja u svojoj playlisti nema jedan njegov uradak ili remix. Specifičnosti njegovih nastupa su scenografija, jer tijekom istih stavlja masku u obliku velike glave „miša“.

Također imamo potvrdu trećeg gosta za after beach festival koji se odvija od 29. do 31. srpnja. Već je bilo poznato da prvi dan sviraju The Shapeshiftersi, drugi dan David Morales a sada je kompletiran i treći dan gdje u goste dolazi Dirty South.

Tuborg Green Beat Festival ove godine odvija se nešto kasnije od 18. do 21. kolovoza. Već su svoje nastupe potvrdili Tiesto i Markus Schulz, a novo ime u line-up-u ovog festivala je solo nastup Axwella koji ima ulogu favorita kad je riječ od electro-house sceni.

Ukoliko nemate prijevoza na neki od navedenih festivala, oni će biti lakše dostupni putem autobusnih aranžmana koje organiziraju Extra Tours i Klubska Scena. Detalje ćemo uskoro objaviti na http://putovanja.klubskascena.com
Deadmau5 potvrdio nastup na Zrču