Baner

Family Grooves groova u novoj sezoni uz Gorgea!

Četvrtak, 17 Studeni 2016

Najgroovy obitelj ovih prostora, ona Family Groovesa, za sve proširene članove oko glazbene trpeze u novoj sezoni usijanja zime iznosi na stol sjajnu glazbenu mezu koju ćeš nagurati u ždrijelo i polizati prste.

 
Plesna obitelj tako nakon kraće stanke vraća članove plesnom DNK povezanih na novu lokaciju floora Kameleona 26. studenog i radi ono što radi najbolje - baca novu HR premijeru uključujući u tresuće se obiteljsko stablo i njemačkog gosta Gorgea. Protreseš li stablo jabuka mogao bi s poprilično velikom sigurnošću očekivati da će o tlo tresnuti baš jabuka, no protreseš li ono ritma, pod tutnja od beata (jabuku si ponesi sam ako ti je baš želja).
 
Alias Gorge tako prikriva Nijemca Pita Waldmanna, gospodina koji već 18 godina djeluje kao glazbenik, Dj, producent i ponosni suvlasnik jednog od najvećih i najuspješnjih globalnih labela, 8Bit Records. Poznat ti je također i kao jedan od najblještavijih u kruni "Mannheim" zvuka koji je uspješno preorijentirao uši s minimala na bogatije deep i groovy zvučne pejzaže. Kako su godina kucale svoje, produkcije su pokupili renomirani labeli kao što su Freerange, Objectivity, Diynamic, Systematic, Plastic city, Noir music, Brise...

 
Gorgea ćete ujedno pronaći i u partenonu najtraženijih remixera na house i techno sceni, pa je samo u posljednjih nekoliko godina nastalo preko 40 remixeva, između ostalih i umjetnika kao što su Solomun, Stephan Bodzin, Marc Romboy, Noir i Steve Lawler. Plesali su Watergate, Rex, Cielo, Space, Zoo Project, Electric Pickle, Cargo, a putovnica uskoro dobiva i hrvatski pečat dok se Split priprema za plesni doček na lokaciji zvučne mimikrije Kamelona. 
 
 
 
Kao podrška s domaćeg govornog područja upada glava Family Grooves obitelji Silvio Hrabar i kolega mu Daff, a upade loviš u Kamelonu ili Kantoon baru za 50 novaca, ili pak na dan eventa a ulazu za 70.
 
Sretan vam bio groove i dobro nam došli u nove epizode Family Grooves dinastije!
Family Grooves groova u novoj sezoni uz Gorgea!