Otac deep house zvuka Charles Webster stiže u Zagreb

Petak, 11 Ožujak 2016

Otac deep housea Charles Webster, autor je nekih od najvećih house singlova svih vremena ("Sense of danger", "Want me like water"), te je prodao preko 150 000 nosača zvuka, stoga spada u malobrojne producente koji postavljaju nove standarde unutar žanra.


DJ i producent je već više od 20 godina, surađujući s poznatim vokalima poput Terra Deva, Robert Owensa i Tracey Thorn, a istovremeno je radio i remixe za neke od najpoznatijih hitova proteklih godina. Charles također izdavao na Ben Watt-ovoj (Everything But The Girl) Buzzin Fly etiketi. Unatoč brojkama koje govore o njegovoj veličini, i činjenici da svira na svim kontinentima, Charles nikada nije postao dio mainstream pop svijeta, jer je umjesto medijskog eksponiranja, odabrao da njegova djela govore sama za sebe.


Dolazi iz Nottinghama, a u zagrebačkom klubu Opera nastupa 15. travnja u sklopu četvrtog Imogen label partija našeg Ilije Rudmana. Charles je za single Ilija Rudman feat. Andre Espeut - In Her Eyes" napravio remix. Traku u originalu poslušajte na dnu članka. Ulaznice su 50 kn u pretprodaji, a 60 na dan.

Otac deep house zvuka Charles Webster stiže u Zagreb