Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Oxia i Marko Nastić predvode Halloween na splitskim Gripama

Četvrtak, 25 Listopad 2012

Počelo je odbrojavanje za najstrašniji Halloween party koji će se dogoditi 31. listopada u dvorani KK Split s početkom u 21.00 sat. Osim već najavljenog Oxie nastupiti će izvrstan Marko Nastić i još neka imena sa domaće glazbene scene.


Na partyju će nastupiti Oxia, jedan od najpoznatijih francuskih techno/electro/house DJ-eva i producenata te rado viđen gost u Dalmaciji. Prvi nastup u ovim krajevima imao je prije 10 godina u Aurori, na poznatom party-u s Umekom. Pravim imenom Olivier Raymond, Oxia je poznat kako po brojnim kvalitetnim samostalnim izdanjima, tako i po suradnji sa svojim francuskim kolegama, kao što su npr. The Hacker, Laurent Garnier, Miss Kittin, Kiko i drugi. Možemo slobodno reći da je Oxia mezimac domaće scene, te da na ovim prostorima uživa status prave zvijezde. Hrvatska publika ga očekuje već duže vrijeme, pa zabilježite 31.10. u svoj kalendar kao datum gdje ćete se napokon susresti sa njime. Ovom prilikom predstaviti će svoj zadnji album Tides of Mind.


Osim Oxie, na partyju će se pojaviti još zvučnih imena techno/house glazbene scene. Nastupiti će i megatalentirani  DJ i producent Marko Nastić. Tu su i kao domaća podrška Edy C iz Šibenika, Silvio Hrabar iz Trogira, Marcellus iz Kaštela i domaćin projekta Pero FullHouse.

Dvorana će biti dekorirana u skladu s događajem a najstrašniji kostim će dobiti prigodnu nagradu. Cijena ulaznica je 70 kn. Požurite po svoju kartu jer će ista na ulazu na dan događanja koštati 90 kn.

Prodaja ulaznica: Ograničen broj “ranoptičjih” ulaznica po cijeni od 50 kn je rasprodan, ulaznice po cijeni od 70 kn možete pronaći na slijedećim prodajnim mjestima:
 
Split - Cd shop Dancing Bear
Trogir - Atlas agencija
Šibenik/Vodice/Tisno/ Primošten: Nik poslovnice
Zadar: Bizzare caffe bar (poluotok)
Makarska: Mirakul bar
Ostatak Hrvatske: Eventim