Image

Uskoro Seasplash Festival

Srijeda, 10 Lipanj 2009
Nastavljamo tradiciju warm up party-a SEASPLASH festivala, jednog od rijetkih “malih” i “nezavisnih” festivala koji je preživio petogodišnji jubilej i koji sa stavom korača prema naprijed.

I ove godine tako možete prisustvovati nastupima relevantnih predstavnika raznih stilova, bilo da se radi o tradicionalnim (roots, dub, reggae, ska, rocksteady, itd.), ili modernijim stilovima iz elektronske ere (jungle, drum’n’bass, hip-hop, breakbeat, dubstep, itd.), iz samog vrha svjetske produkcije, gdje festival nadalje zadržava i razvija svoj međunarodni karakter. Sve skupa, više od 60 izvođačkih imena na 5 stage-va u 4 dana, sa svim ostalim popratnim festivalskim sadržajima.

Seasplash festival, nakon svojih 6 godina, ne spada u one loše organizirane, dosadne, a niti u veće sponzorirane “festivalske” događaje na kojima se osjećate kao da kupujete artikle u supermarketu, već naprotiv, stvara tsunami pozitivnih vibracija, i jedan je od festivala koji nije nastao preko noći, i koji festivalsku atmosferu održava i njeguje tijekom čitava njegova trajanja.


{snippet 1}Uskoro Seasplash Festival