Warning: simplexml_load_file(http://soundcloud.com/oembed?url=http%3A//soundcloud.com/frx-1/stw06-04-12-ep21&auto_play=false&show_comments=true&color=FF6600&maxheight=auto) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/klubskas/public_html/plugins/content/plg_soundcloud.php on line 72

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://soundcloud.com/oembed?url=http%3A//soundcloud.com/frx-1/stw06-04-12-ep21&auto_play=false&show_comments=true&color=FF6600&maxheight=auto" in /home/klubskas/public_html/plugins/content/plg_soundcloud.php on line 72
atmosfera

Vikend preporuka – provedite vikend u KvaRtu

Četvrtak, 19 Travanj 2012

Osam zagrebačkih ekipa odmjerit će ovaj petak snage u KvaRtu, dok će na Jankomiru u subotu psihodelično putovanje voditi više od 20 izvođača.

U zagebačkoj Klaonici KvaRt je odlučio vratiti svoje tulume, ovog petka igru je prepustio Radio808 Soundsystemu koji će se u 12 sati partijanja na 2 floora suprostaviti najjačim zagrebačkim crewovima: JabbaTon , Blackout Hip-Hop, Trip To Zion, Dirty Beatz, Sound Designers, Breakalicious/DMSR, Pepermint i Radio808 koji će sve zajedno prenositi live streamom.Ako u petak niste u kvartu u Zagrebu onda možete biti humani i pomoći bespomoćnim životinjama u riječkim azilima tako da odete na petu godišnjicu Psycordie u klub Palach i svojom ulaznicom po cijeni od 20 kn pomognete kupiti hranu za pse i mace u azilima. Ekipa Pshycordie će ih osobno otići hraniti pa pozivaju zainteresirane da im se slobodno pridruže.

U Zagrebu u petak izdvajamo još Sicko Disko Exit promo party s Furter Frankom iz Disko im Haar ekipe iz Beča te live nastup fsnk dvojca, također iz Beča. Chris Dis je u Shamballi, Fryer, Luka K i Nicole su u Mastersu, a u Tvornici Kulture odigrava se još jedno izdanje Triggera.

DMT je u Osijeku, Lemon i Mr. Marley u klubu Magnus u Pazinu, State of Mind je u Ljubljani, a CFSN-ovci nastavljaju Ex-Yu turneju u Sarajevu.

U subotu u Zagrebu nedaleko jankomirskog mosta održava se veliki psytrance, alternative i soundsystem party Momento Demento Open Air Edition s više od 20 DJ-a iz različitih djelova Europe. Za posjetitelje je osim trance putovanja organizirano besplatano kampiranje, voda i doručak.

Domaći label Burek u Tvornici kulture organizira tulum s Vakulom, Homeboyem, Flexom i Pytzekom, UES isti dan organizira svoj s Jay Lumenom iz Mađarske, Mr. DJ Dariom, Enemyjem iz Srbije i Pete Duxom, dok se pravi i nazivom The Tulum organizira na tajnoj zagrebačkoj lokaciji uz Petra Dundova, Maminha, Kikija, Nick Millyja, Ivicu Petka, Wyrusa i Matej Hulaka. Osim što je na tajnoj lokaciji limitiran je na 180 ljudi, oni koji će doći, kupiti će ulaznicu i ostaviti svoje podatke, te na dan održavanja e-mailom će biti obaviješteni o lokaciji.Nathan Coles je u Sirupu ove subote, a Niki Belucci ponovno u Aquariusu. Emilio Dalbello, Damian i Jakša Jordes u Imperiumu nude nešto drugačije i plesnije gradu Splitu, dok ljubitelji čvršeg zvuka mogu plesati u Jungli s Perom Fullhouseom i Mirom. Spiller i njegov „Groove Jet“ doletjeti će ove subote u osiječku Barku.
Kao i svakog vikenda detalje potražite u kalendaru Klubske Scene.

Uputite se bar na piće do KvaRta pa vidite gdje će vas večer odvesti, tako ionako uvijek bude najbolje!

Vikend preporuka – provedite vikend u KvaRtu