Skip to main content
  • 9.04.2008.

10 godina Astralisa – Spektakl za 10 generacija pod jednim krovom

12.04.2008. točno 10 godina nakon večeri „Full Moon“, Astralisi pripremaju događaj za 10 generacija pod istim krovom, glazbeni spektakl dostojan imena INSTITUCIJA ELEKTRONSKE GLAZBE! Elektronski duo Dogma 3000, koji su osnovali zagrebački DJi Ludvig i Stelar, postigao je fenomenalan uspjeh u Aziji, a njihov album „Land of Utopia“ postao je prvi trance album na kineskom […]

Piše: 

12.04.2008. točno 10 godina nakon večeri „Full Moon“, Astralisi pripremaju događaj za 10 generacija pod istim krovom, glazbeni spektakl dostojan imena INSTITUCIJA ELEKTRONSKE GLAZBE! Elektronski duo Dogma 3000, koji su osnovali zagrebački DJi Ludvig i Stelar, postigao je fenomenalan uspjeh u Aziji, a njihov album „Land of Utopia“ postao je prvi trance album na kineskom govornom području. Premijerno izvođenje ovog djela na Kinesku Novu Godinu '98. u klubu Mungos, odjeknuo je snagom koja je Ludvigu, Stelaru i Go Cutu omogućila da 12.04.1998. prirede spektakl za pamćenje, party pod imenom Astralis: „Full Moon Party“. To je događaj na kojem je prvi put u zagrebačkom klubu Best nastupio Izraelac Avi Nissim iz kultnog dua ASTRAL PROJECTION, autor legendarnih klupskih himni Mahadeva, People can fly i mnoge druge,  koje su definirale početni zvuk Astralisa!

„Party koji zle duhove tjera u zaborav!“, „Publika urla u zanosu!“, „Zvukovi koji izlaze iz zvučnika pune tjelesne akumulatore!“, „Krcat Best!“, „Urnebesno!“, samo su neki od komentara koji su popratili ovu prvu večer elektronske glazbe u klubu The Best. Party je ostvario toliko drugačiji dojam da je lansirao Astralis u orbitu u kojoj je već 10 godina. Tijekom protekle dekade Astralis Team je osnovao Internet Radio, izdavačku kuću, dvaput vodio hrvatske umjetnike na berlinski festival Love Parade i pri tom učinio sve da se njihova vjerna publika zabavlja najbolje na svijetu. Zato i ne čudi da je ova klupska večer i dalje rekorder posjećenosti kluba The Best, a jedini je glazbeni događaj koji je dva dana za redom bez prethodne najave napunio primoštenski klubu Aurora.

ASTRAL PROJECTION (Tel Aviv)

Ponovo u Zagrebu nakon gotovo 6 godina! U 90 minutnom nastupu najavljuju da će izvoditi svoje legendarne klupske himne, kao što su Mahadeva, People can fly, Kabalah, ali i najavljuju ekskluzivne nove materijale sa novog albuma „Open society“ koji izlazi sredinom ove godine!

DOGMA 3000

Zagrebački duo Goran Štetić i Damir Ludvig, najzaslužniji su za početak Astralisa, ovom prilikom će nas podsjetiti na njihove legendarne klupske hitove, Sundance3000, Land of utopia, Hey Mr Juice i dr…

UTILIZER

Mario Mataković i Danijel Ištok su u samo godinu dana postali nova kreativna snaga Astralisa. Njihov projekt Utilizer, čini ih jednim od najinovativnijih domaćih autora

MARIO MATAKOVIC – zajedno s Golubićem čini novu kreativnu snagu Astralisa, a danas jedan od nositelja produkcije novog Astralis zvuka kroz svoj projekt UTILIZER sa Danijelom Ištokom. Prisjetit cemo se i njegovog goa projekta M –RUN!

DJs:

YANIV TAL (Tel Aviv) – čovjek koji u promovira Astralis producenate i objavljuje njihove autorske radove u inozemstvu. Naš veliki prijatelj!

DJ Ludvig – kreativac zaslužan za inovacije u Astralis zvuku, DJ koji je proslavio Astralis svojim inozemnim nastupima i autorskim izadnjima!

DJ Go Cut – čovjek koji je rekao: napravit ćemo party u Bestu, zvat će se Astralis! Odveo je Astralis team na berlinski Loveparade!

DJ Hrvoje Golubić – 2002. još kao mladi producent i DJ unosi novu energiju u Astralis team, danas je uz Matakovića jedan od nositelja nove kreativne energije Astralisa.

PRETPRODAJNA MJESTA:
SKANDAL – Trg Petra Preradovića 3
SKANDAL – Mercator Centar, Ul. Grada Vukovara 269/b
SKANDAL – Branimir Centar, Branimirova 29
KLUB 10 – Vlaška 10
CAFE CANCUN – Dankovečka 7 (Dubrava)

Cijena ulaznice 80 kn u pretprodaji, 100 kn na ulazu!

umek desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.