Skip to main content
  • 8.04.2009.

12.04. Siniša Tamamović @ Dijana, Čakovec

Proljetno izdanje clubbinga u klubu Dijana iz Čakovca nastavlja se 12.04. s gostovanjem cara BiH techno scene, SINIŠE TAMAMOVIÆA. Svoj talenat i profesionalnost iskorištava miksajuci na tri gramofona  techno, tech-house i minimal te svojim melodičnim setovima podiže atmosferu partyima diljem Evrope. Siniša Tamamović udružuje se sa Dj Mladenom Tomicem i zajedno osnivaju organizaciju pod nazivom […]

Piše: 

Proljetno izdanje clubbinga u klubu Dijana iz Čakovca nastavlja se 12.04. s gostovanjem cara BiH techno scene, SINIŠE TAMAMOVIÆA. Svoj talenat i profesionalnost iskorištava miksajuci na tri gramofona  techno, tech-house i minimal te svojim melodičnim setovima podiže atmosferu partyima diljem Evrope. Siniša Tamamović udružuje se sa Dj Mladenom Tomicem i zajedno osnivaju organizaciju pod nazivom “ URBAN BEAT”, koja za kratko vrijeme ostavlja pozitivan glas na mnogim prostorima; organizuje veliki broj uspjesnih party-ja, i promovirajući veliki broj internacionalnih i domacih Dj -a. Sinisa  je rezident gotovo svih Banjalučkih klubova, a najduža rezidencija u klubu  Boomerang i Music Hall-u.  U prosincu 2005. izdaje EP za holandski lebel FLY LIFE Rec. Ploča izlazi pod nazivom "SINISA TAMAMOVIC – SIGN 1" na kojoj se nalaze tri singla. Remix za Pedra Delgarda izlazi na Adult  nizozemsku kuću, a nakon toga kreću mnogobrojna izdanja i remix-i za svjetsko tržiste. Izdavao je za lebele kao sto su:  Fly Life rec, Adult Rec, Patterns, Shadow Fax, Bassethound, Night Light, Dolls,  Relatives…Krajem 2007. godine osniva vlastitu izdavačku kuću NIGHT LIGHT preko poznate nizozemske distribucije Triple Vision.

Potpora za DJ pultom su Fibo, Nino i Phoenix Kraundler. Ulaznica je 40 kn do ponoći, 50 kn poslije.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.