Skip to main content
  • 12.12.2019.

14. mTechno Label Night u Tuzli ove subote

mTechno Records ekipa na čelu idejnim tvorcem Wordom u studenom je održala 13. mTechno Label night, a na njihovoj premijeri u Sarajevskom klubu Trezor nastupio je jedan od najtalentiranijih producenata na svjetskoj techno sceni čije trake redovno na svojim nastupima pušta Carl Cox na čijem labelu „Intec Digital“ je debitirao prošli mjesec.

Piše: 


RanchaTek je na mTechno debitirao u suradnji sa kanadskim producentom Criminish-om u Epu pod nazivom „Belive“.

Nakon toga Rancha je dodao još jedan single „Girl I'll House You“ sa kojom je već nekoliko mjeseci u „mTechno Beatport Top 10“, a na ovom divnom okupljanju više generacija odvrtio je sva svoja izdanja koja su rasplesala sarajevsku „raju“.

Worda je odvrtio snažan „closing statement“ set u kojem je probao i neke od traka koje će tek izaći na mTechno, a najveću pažnju u setu privuklo je jedno od narednih izdanja  „Konstantinus – Libra“ u remix izvedbi narednog gosta na 'mTechno Label Nights' eventima, novosadskog producenta Muhi-ja.

Inače, Muhi je techno producent i DJ koji dolazi iz glazbene obitelji iz Novog Sada, Srbije. Odrastao je u očevom studiju, te živi sa glazbom i za glazbu. Njegov zvuk je lako prepoznatljiv – tvrd, brz i acidan, a temelji ga na hibridnom DJ setupu u kombinaciji Abletona i Traktora.

Njegova produkcija je do sada izlazila na techno etiketama kao što su: Hybrid Records, mTechno Records, SMR Underground, The Seed, BeatCode Records, Secret Records, Deep State. Do sada je dostizao Beatport Hype Chart sa 55 mjestom, a na nekolicini etiketa njegova glazba se nalazi u Top 10, a njegova produkcija je izglasana za traku sedmice na New York Clubbers Guide portalu.

Podršku za svoj rad uživa od nekoliko eminentnih imena elektroničke glazbene scene od kojih je nekoliko imao priliku i osobno upoznati, a tu se izdvajaju: Richie Hawtin, Paco Osuna, D-Unity, DJ Rush, Luigi Madonna, Steve Shaden, Spartaque i mnogi drugi. Muhi je vrtio od radio stanica, do nekih od najpoznatijih klubova u Srbiji, a posebno se izdvajaju nastupi na Green Love Festivalu, te b2b set sa Wordom na ovogodišnjem Exit Festivalu. Od artista sa kojima je imao priliku djeliti stage se izdvajaju: Oxia, SNTS, Fatima Hajji, Conrad Van Orton, te sa mnogobrojnim domaćim i regionalnim artistima.

On je na mTechno Records debitirao sa paketom „Bacida EP“ sa kojom se nalazi u mTechno Beatport Top 10 a narednog mjeseca se očekuje i njegovo novo izdanje na mTechno.

Upravo u tom duhu i na Hybridnom DJ setupu će se po prvi put predstaviti svim ljubiteljima techna u Tuzli, a podršku će mu činiti također Djevi sa mTechno rostera, Elvis Xhema i vlasnik etikete Worda.

Više o eventu pronađite u nastavku Worda pres. Muhi (Novi Sad) – 14th mTechno Label Night – Klub Palma, Tuzla

Prezentirati će sva dosadašnja ali i nadolazeća izdanja, od kojih se posebno izdvaja suradnja sa Dejanom Jorgačevićem na traci „Illusion“ koja izlazi 25/12/2019 na novoj mTechno kompilaciji kodnog naziva „Futura“.

Elvis Xhema je jedan od najaktivnijih producenata na BiH sceni i po 2x nastupa na mTechno eventima, naime Elvis je 2019 počeo NYE nastupom u glvnom gradu Bosne i Hercegovine, a da iza sebe ima sjajnu godinu pokazuju nastupi u Panama Amsterdam klubu te prvom nastupu na renomiranom ADE Festivalu također u Amsterdamu. Debitirao je na mTechno remixom na traku Veljke Jovića pod nazivom „Raus“ sa kojom je ulazio u mTechno Beatport Top 10, a trenutno u top 10 se nalazi sa trakom „Speed 4 Need“. Nastup u Klubu Palma mu je prvi nastup u Tuzli u karijeri.

Dva dana prije 14. Label Night-a počinje i 5. sezona radijske emisije „mTechno Radio Showcase sa Wordom“ koja se emitira svakog četvrtka od 22:00h na frekvencijama Radija Otvorene mreže uz redovan direktni livestream iz studija. Ekipa želi uspješno okončati ovu 2019. godinu te tim putem najbolje najaviti sve ono što spremaju za 2020.

umek desk
fscope umek
Vezani članci
Amapiano je rođen na ulicama Južnoafričke Republike u gradovima kao što su Soweto, Alexandra i Victoria – koji imaju bogatu povijest rasne nepravde, pobuna, duhovnosti, radosti i južnoafričkog ponosa, a sve to utjelovljeno je u zvuku ovog žanra.
pvd mobi
Amapiano je rođen na ulicama Južnoafričke Republike u gradovima kao što su Soweto, Alexandra i Victoria – koji imaju bogatu povijest rasne nepravde, pobuna, duhovnosti, radosti i južnoafričkog ponosa, a sve to utjelovljeno je u zvuku ovog žanra.