Skip to main content
  • 11.12.2007.

15.12.2007. – Karantena w/ Vinicius Honorio™|BTK @ Kocka (ST)

Dragi naši, kraj godine 2007. je tu. Već hladni vjetar kosti ledi, ali LoopJunkies vas ugrijavaju i u najhladnije predbožićno doba. Naime veliki gost ove inačice Karantene, osim Techna i Drum’n’Bass-a s kojim će nas ugrijati do ranih jutarnjih sati , dolazi nam iz egzotične zemlje poznate po nogometu, Brazila. Vinicius Honorio [BTK] dolazi iz […]

Piše: 

Dragi naši, kraj godine 2007. je tu. Već hladni vjetar kosti ledi, ali LoopJunkies vas ugrijavaju i u najhladnije predbožićno doba. Naime veliki gost ove inačice Karantene, osim Techna i Drum’n’Bass-a s kojim će nas ugrijati do ranih jutarnjih sati , dolazi nam iz egzotične zemlje poznate po nogometu, Brazila. Vinicius Honorio [BTK] dolazi iz Sao Paola. Već se dokazao kao jedan od ponajboljih producenata na drum’n’bass sceni te već ima zavidnu kolekciju izdanja na već poznatim izdavačkim kućama Barcode, Obscene, OhmResistance, Sinuous, VI, … BTK-ova mogućnost miješanja i prebacivanja iz žanra u žanr elektroske glazbe ruši sve granice i nikada ne umara svoju publiku. Već se dokazao u svom Techno projektu, isto tako i u drugim inovativnim projektima u kojima ne vidi granice u elektronskoj glazbe, koje već dugo vremena razdvajaju underground, s svakim producentskim uratkom koji napravi.

Osnovni je član Drum’n’Bass kolektiva “Identity”, kolektiv producenata raširenih preko Puerto Rica, Brazila i SAD-a. Svaki od njih pruža svoj talent s novim idejama i zvukovima u drum’n’bass-u. Da bi uspješno pratili radove između sebe i uspješno radili odlične producentske uratke online su 24 sata umreženi sa svojim kućnim studijima. Identity uz konstantu čežnju za stapanje s vibrom na plesnom podiju neprestano rade na novim jedinstvenim uratcima u kojima kombiniraju Drum’n’Bass i Techno.

Vinicius Honorio će u Kocki nastupiti s Techno i Drum’n’Bass setom, a uz njega i LoopJunkies rezidenti Drizzt i Implant. Naravno osim i glazbenog spektakla kao i uvijek na karanteni i vizualni show… U goste nam dolazi od davna neviđeni Silver Surfer iz Beograda koji je u posljednje vrijeme veoma uposlen u Leo Burnett studiju radeći na grafici. Osim njega instalaciju će izraditi i postaviti Xplode, a kao tradiciju predstavljanja mladih VJ-eva ovog puta vam predstavljamo VJ Nwoknu-a iz Splita/Hvara dio maldog al i perspektivnog audiovizalnog kolektiva Violent Technica.

Vidjeli ste tulum s Masheen-om, e pa ovaj tulum će biti još luđi, pridružite nam se i vi 15. Prosinca u klubu Kocka!

Vinicius Honorio™ | BTK [Identity] /Barcode, Obscene, OhmResistance, Sinuous, VI/ – Sao Paolo, BRAZIL
IMPLANT /LoopJunkies, Black Hoe, Nightmare, Evil Beats, Mind Technologies/ – Split, CRO
DRIZZT /LoopJunkies/- Split, CRO
SILVER SURFER /LoopJunkies, STS, Leo Brunett, Lab606/ – Balgrade, SERBIA
XPLODE /LoopJunkies, Future Sickness, Electrotribe/ – Split, CRO
NWONKNU /Violent Technica/ – Split/Hvar, CRO

Start: 23:00 h
End: 05:00 h

Entry: 30KN do 00:30 h, nakon40KN

pvd desk
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.