Skip to main content
  • 17.04.2008.

19.04.2008. Subota – LoopJunkies pres. KARANTENA

Party koji se ističe na Drum'n'Bass sceni u hrvatskoj. Isto tako ovo je i poslijednja Karantena u ovoj sezoni 2007/2008. Na početku sezone u gostima je bio Masheen, koji je započeo pisanje prvog poglavlja cvjetanja scene u Splitu, da bi vam za kraj prvog poglavlja završnu riječ napisao KANO, vođa ni manje ni više svjetski […]

Piše: 

Party koji se ističe na Drum'n'Bass sceni u hrvatskoj. Isto tako ovo je i poslijednja Karantena u ovoj sezoni 2007/2008. Na početku sezone u gostima je bio Masheen, koji je započeo pisanje prvog poglavlja cvjetanja scene u Splitu, da bi vam za kraj prvog poglavlja završnu riječ napisao KANO, vođa ni manje ni više svjetski uglednog labela Sinuous. Label Sinuous odrađuje svoju europsku turneju i po prvi puta gostovati će u hrvatskoj u našem gradu Splitu.

Kano /Sinuous Recordings, DSCI4, Barcode, Defltd/ – London, UK

Izdao preko 30 dinamičnih i bezvremenskih produkcijskih materijala, uključujući i četiri hit EP-a. Na svom prestižnom labelu, u svijetu drum'n'bass-a, Sinuous recordings potpisuje svjetski poznate izvođače kao Corrupt Souls, SPL, Raiden, Limewax, Sunchase ,… Sinuous crew za sebe kaže da imaju predosječaj da su tek započeli nešto što će biti veliko. Vođa labela KANO ima stav prema labelu gdje bira kvalitetu ispred kvantitete bilo to kod produciranja ili potpisivanja novog izvođača, što izdvaja Sinuous u moru labela kao visoko profesionalan i prestižan label. Pošteno su zaradili svoj status i respekt u Drum'n'Bass industriji, a Kano je etiketiran kao jedan od vodećih producenata u svijetu. Sirovi talent je ono što pokreće Sinuos label

Dynamic /Backlash, Contaminated, Synthetic, Cyclone/ – London, UK

Zvijezda brtanskog Drum'n'Bass-a u usponu s zavidnom listom nastupa po velikoj britaniji i europi. Trenutno fokusiran na produkciju i koolabraciju s izvođačima kao Outrage, Sleepercell, Kano, Data. Očekuje svoje izdanje na Sinuous labelu kroz 2008. godinu.

Kako i priliči Karanteni, sprema se još jedna nezaboravna tulumčina. Uz Sinuous crew nastupaju i LoopJunkies rezidenti. Dakle 19.4. subota, pravac KOCKA jer očekuje vas još jedan nezaboravan tulum do ranih jutarnjih sati. Dođite i otpratite još jednu odlično odrađenu sezonu s potpisom LoopJunkies kolektiva!

pvd desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.